Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Heeft iemand ervaring met Bluetooth op gehoor-apparaten?
Geplaatst op 18 oktober 2014 om 14:07 door doo168

Beste Mensen. Dit onderstaande bericht kan vervallen,want ik kreeg elders de gewenste info,dus niemand hoeft meer te reageren.                                                                  Mijn gehoor-apparaten kunnen worden voorzien van Bluetooth als draadloze verbinding met mijn Samsung Smartphone.
Op mijn smartphone zit ook Bluetooth,dus die verbinding kan wel worden gemaakt,maar op mijn gehoor-apparaten kan dat alleen worden ingesteld met een apparaat dat TEK heet.      Dat vertelde de audiciën van Specsavers te Zoetermeer dat vertelde.                          Helaas kost die TEK ongeveer € 300,00.                                                                   Dat kan ik niet öphoesten" van mijn AOW/AIO-budget.
De zorgverzekeraar vergoed dit niet,zoals dat bij navraag is gebleken.                         Toen ik voor het eerst die Bluetooth probeerde viel mij dat tegen.
Ik had toen nog niet die Samsung Smartphone dus ik kon het destijds nog niet uitproberen met Bluetooth.
Het gaf een raar gevoel in mijn hoofd.                                                                                                                Ben ik de enige die dit ervaart of zijn er meer mensen die dit ervaren?
Nu ik volgende maand hopelijk 75 jaar wordt,vraag ik mij af of ik die Bluetooth wel echt nodig heb op mijn ouder wordend hoofd,want Bluetooth geeft toch een bepaalde straling door het hoofd?
Naar mijn idee kan ik wellicht net zo goed mijn Phonak Mijlink en Zoomlink met een audio-kabeltje verbinden met mijn Samsung Smartphone,maar dat is dan geen draadloze verbinding.
Graag verneem ik van ervaren hoortoesteldragers of dit juist is.                                   Wie onder jullie hebben hiermee ervaring?
Bijvoorbaat mijn dank voor de mogelijke reacties en ik groet iedereen vriendelijk. Anton Doove.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club