Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Melding Play Services niet te lezen.
Geplaatst op 4 november 2014 om 20:41 door Dijon

Ik krijg al enige tijd steeds een meldingstekst op mijn Android-smartphone die begint met "Google Play Services moet zijn ........". Er onder staat nog "Aangevraagd door Maps." en dan weer "Aangevraagd door Agenda". Maar het volledig bericht van die eerste zin krijg ik niet tevoorschijn. Soms word ik doorgezet naar de PlayStore maar ook daar blokkert het steeds weer. Kan iemand mij uit deze doolhof leiden? Bij voorbaat bedankt.

4 reacties
Truus zegt:

Probeer eens om via instellingen (settings) dan applicaties (  applications, of apps oid ) de updates te verwijderen. Dan tablet uitschakelen en opnieuw starten, vervolgens de laatste versie van playstore erop zetten

5 november 2014 om 16:31.
Dijon zegt:

Bedankt voor de suggestie maar helaas is dat ook niet de oplossing. Ook middels andere fora (Google en Android) niet wijzer geworden. Na overleg met Wolfgang kan ik mijn toestel opsturen ter controle. Als die het oplossen zal ik daar melding van maken.

22 november 2014 om 12:35.
Dijon zegt:

Inmiddels én binnen één week mijn Wolfgang-smartphone weer retour ontvangen. Het probleem zat blijkbaar in "instabiele software". Deze is vervangen door nieuwe software en het probleem heeft zich inderdaad niet meer voorgedaan. Service van Wolfgang is als zeer goed ervaren.

8 december 2014 om 11:08.
Truus zegt:

Dank voor het terug melden.

8 december 2014 om 14:31.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club