Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
E-mail met tablet Android beheren.
Geplaatst op 23 november 2014 om 15:49 door Fred.Z

Betreft:Samsung Galaxy Tab 3 Note  

Beste allemaal,

Als er een E-mail is binnengehaald dan verdwijnt het bericht meteen of na enige tijd en is niet meer te traceren met mijn tablet. Hoe sla je het bericht op, via het menu zit er geen optie om dit te doen. Heeft u een idee?? Bij gelegenheid wacht ik uw antwoord af. Fred Zondervan. 

5 reacties
Groetend zegt:

Eerst even wat vragen:

- Hoe wordt het bericht binnengehaald? M.b.v. een e-mail app op de tablet?

- Wordt dezelfde e-mail ook bekeken op een andere computer?

24 november 2014 om 12:36.
Fred.Z zegt:

Beste Dirk,

Dank voor uw reactie. De E-mails worden zowel op de PC als ook met de tablet binnengehaald. Het gaat om het binnenhalen van de mails met mijn tablet als ik niet thuis ben. U hebt wel gelijk dat zowel met mijn pc als ook met de tablet de accounts staan. Als ik de mails niet meer zie op mijn tablet, dan zijn ze er wel op mijn pc op de vetrouwde manier te zien. Bijvoorbaar dank voor uw advies.Fred Zondervan.
 

24 november 2014 om 13:38.
avatar
Ex-lid zegt:

Kijk even op de PC naar de Eigenschappen van het account- tabblad Geavanceerd. Zet onderaan bij Bezorging een vinkje bij: Kopie op de server achterlaten.

24 november 2014 om 22:48.
Groetend zegt:

Want: als het geen IMAP-instelling is, dan haalt de PC de e-mail op van de server en verwijdert hem van de server. Dus de tablet, die op de server kijkt, ziet de e-mail niet meer. Het bovenstaand advies om een kopie op de server achter te laten voorkomt dit, maar u moet dan wel regelmatig de berichten van die server verwijderen! Afhankelijk van de ruimte die de provider geeft zou de persoonlijke serverruimte namelijk kunnen vollopen.

25 november 2014 om 00:44.
Fred.Z zegt:

Hartelijk dank voor uw advies. Uw antwoord is helder en ik heb deze tip uitgevoerd. Na mijn verblijf van mijn vakantie zal ik de kopie settings in de accounts weer ongedaan maken. Bedankt Dirk en Kareltje voor deze tip.

Fred Zondervan.
 

25 november 2014 om 09:56.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club