Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
email
Geplaatst op 8 december 2014 om 18:40 door verhaart

Ik ontvang opeens geen emailberichten meer op mijn tablet (android).  Ik kan wel verzenden.  Op de andere tablet in huis (ook android) ontvang ik wel alle berichten. Hoe kan dit een wat moet ik nu doen? 

Anneke Sehr

5 reacties
DirkB zegt:

Is de instelling wel IMAP? IMAP houdt de e-mail op de tablet (of een PC) synchroon met de provider). Bij niet-IMAP, dus POP, wordt de e-mail bij standaardinstelling opgehaald en geschoond bij de provider, dus een 2e apparaat ziet hem niet (meer).

9 december 2014 om 00:41.
Truus zegt:

Mocht het pop3 moeten zijn, zet dan op alle apparaten die de email binnen willen halen, het vinkje aan bij    Kopie op de server achterlaten en geef daar ook aan hoelang. ( anders loopt de mailbox vol) . Dit staat bij de account instellingen onder tabblad geavanceerd.

9 december 2014 om 09:55.
verhaart zegt:

Hartelijk dank  oor de snelle reactie. Ik maak nu de account op de tablet opnieuw aan en volg jullie advies op. Wel raar dat het al tijden goed gegaan is en opeens doet zich dit voor?!

9 december 2014 om 12:10.
verhaart zegt:

Met Imap  lukte het niet, met Pop3 wel. Ik heb de oude account verwijderd en een nieuwe account aangemaakt.  Nu is alles weer goed en ontvang ik ook weer mails.  Hartelijk dank voor de reacties en het meedenken. 

10 december 2014 om 14:03.
MaritaA zegt:

Ik zie dat je een UPC account hebt, daar kan je geen IMAP instellingen mee maken, een van de weinige providers, die dit nog niet ondersteunen.

10 december 2014 om 16:45.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club