Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
smartphone
Geplaatst op 11 december 2014 om 17:27 door Ex-lid

ik heb ook een smartphone aangeschaft en daarna een tablet. best een leuke prijs. iedereen roemde erover enorm handig beide systemen. na een maand inmiddels weer gewoon terug naar mijn nokia telefoon en de rest via de laptop. een ware afschuw dat hele android 4 systeem. geen behoorlijke overzichtlelijke systemen maar wat vegen en proberen wat er dan uitkomt. voor mij waardeloos en zeker geen aanvulling op pc en laptop. ik werk al 30 jaar met pc's, vanaf de eerste versie van ms dos en daarvoor in basic, maar dit systeem 'adroid" is voor mij veel te weinig echt direkt bestuurbaar.

5 reacties
Truus zegt:

Het is even wennen, dat klopt, een tablet is geen laptop,  maar met een goede handleiding en eventueel de online cursus van SeniorWeb is er best uit te komen denk ik.

 

11 december 2014 om 17:39.
avatar
Ex-lid zegt:

handleidingen ontbreken, zowel smartphone als tablet, dus op internet gezocht en gelezen. allemaal zeer matig ook uiteraard op ons web. ik vind het allemaal mager en de bediening van beide apparaten zeer onder de maat. ik wil gewoon direkt kunnen instellen via toetsen en niet via vage handelingen als vegen en aantikken het resultaat zien en hebben. ben bezig in access 2013, zeker niet het gemakkelijkste programma een dbase te maken, moet veel zoeken hoe iets moet maar zeker het zal lukken. het zal voor de moderne jeugd wel leuk zijn maar de diepgang is daar erg weinig. helaas. ik merk dit ook bij de kleinkinderen

11 december 2014 om 18:16.
DirkB zegt:

Tja velen en bepaald niet alleen de jeugd maar juist steeds meer ouderen, gebruiken hun tablet en smartphone intensief. Het besturingssysteem is een keuze maar soepel 'vegen' hoort erbij. Ik heb bij Seniorweb al velen aanvankelijk zien worstelen en daarna soepel zien werken. Er zijn wel boeken te vinden maar beter is om het zelf uit te proberen met iemand ernaast. Voor Access is zo'n ding echter niet handig.

12 december 2014 om 09:26.
avatar
Ex-lid zegt:

bedankt voor de reacties, ik gebruik mijn oude nokia weer, de tablet is in gebruik bij een ander en de smartphone staat uit. ik ben waarschijnluhk te ongeduldig en werk toch liever met een toetsenbord en windows 7 en 8

12 december 2014 om 10:24.
Shalom2501 zegt:

Mijn vrouw heeft een Tablet en gebruikt die vooral voor spelletjes en af en toe foto's.

Ik het sinds januari een smartphone en begin nu al(!) met internetten, facebook enz. 

Voor werken met veel tekst heb ik een kleine notebook. 

Ach ja, het hangt er vanaf, wat je wilt. welk apparaat de voorkeur heeft.

25 december 2014 om 16:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club