Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Wie gebruikt de TEK-afstandbediening met Smartphone
Geplaatst op 1 april 2015 om 10:56 door doo168

Beste Mensen.Sinds eergisteren werd mij door de audiciën de TEK afstandbediening op proef geleverd voor de draadloze verbinding tussen mijn gehoor-apparaten en mijn smartphone.  Dit is dus Bluetooth-werking. Zie de bijlage. Dit ding bedoelde ik.
De audiciën leverde het na bijstelling van mijn gehoor-apparaten volgens audiogram van de KNO-arts,die ook de afstandbediening als neklus-hanger voorschreef na de test in het ziekenhuis. Dat is vanwege mijn verminderd gehoorvermogen.
Mijn vraag is nu; Zijn er hier meer leden die reeds gebruikservaring hebben met TEK van Rexton?
Dan zou ik graag met die leden contact op prijs stellen en graag vernemen hoe ik al die meegeleverde kleine onderdeeltjes kan toepassen,want die handleiding vertelt lang niet alles. Het is te compact.
Bijvoorbaat mijn dank voor de reacties en ik groet jullie vriendelijk.  Anton Doove.
 

2 reacties
kipke zegt:

Beste Anton

Ervaring met TEK heb ik niet, misschien heb je dus niks aan mijn reactie, maar ik heb jarenlang neklus Nokia LPS5 tot tevredenheid gebruikt, (blue tooth). Simpeler kon haast niet. (HTC wildfire)

Met de S3 mini, die ik nu pas heb, krijg ik de LPS5 helaas niet gekoppeld, waarschijnlijk 2 teveel verschillende blue tooth systemen.

Ik heb Fonak hoorrapparaten, nu is de Com Pilot van Fonak naar mij onderweg, met als het goed is, eenzelfde werking. (Daar ga ik van uit)

Wat ik hiermee wil zeggen is dat misschien meerdere wegen naar Rome leiden

Kipke

 

 

7 april 2015 om 20:41.
doo168 zegt:

Beste Kipke. Kijk nu maar even opnieuw naar mijn bericht.
Dan zie je wat ik bedoel. De Nokia is te duur en krijg ik niet vergoed van de Zorgverzekeraar.                                                        Die foto gaat over de TEK Remote Control. Dat is dus wat anders.
Ik zoek het verder wel elders uit en ik groet je vriendelijk.

                                               Anton Doove.

8 april 2015 om 18:03.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club