Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Google play store is gestopt
Geplaatst op 24 april 2015 om 14:45 door Ex-lid

Na het aanklikken op mijn smartphone krijg ik het bericht te zien: Google Pay Store is gestopt en het enige wat ik kan doen is op OK klikken.

Wie weet of dit alleen bij mij is of ook bij anderen. Mijn mobiel heeft Android.

Sjaak

9 reacties
Niekie zegt:

Bij mij werkt de playstore gewoon.  Kan je het toestel helemaal uitschakelen, door de aan/uit knop lang vast te houden en dan hem opnieuw aan te zetten. ?

Niek

24 april 2015 om 15:58.
avatar
Ex-lid zegt:

Beste Niek

Helaas werkt het niet. Ik heb ook een restart gedaan maar ook dat lukt niet. In de instellingen kan ik ook niets terug vinden. Kan ik misschien onbewust deze app verwijderd hebben?

25 april 2015 om 13:21.
Niekie zegt:

Dat zou je kunnen controleren via "Instellingen" en dan "Applicaties".  Maar normaal is de playstore een standaard app op Android.

Ik vond ook nog deze site: link

Aan het eind van het verhaal spreken ze over een fabrieksreset. let wel op dat je dan eerst je data backupped.

Niek

25 april 2015 om 13:36.
avatar
Ex-lid zegt:

Dank voor je uitgebreide antwoord. Ik ben er mee bezig geweest maar het lukt niet erg. Sterker: ik ben nu mijn appje kwijt op het venster van mijn mobiel. Ik heb de inhoud van de link gecopieerd en opgeslagen om met een persoon, die deze materie beter beheert dan ik nog eens aan de slag te gaan. Zodra het werkt hoor je van me.

Sjaak

25 april 2015 om 15:16.
jack.f zegt:

Batterij eruit en weer opnieuw plaatsen wil ook wel eens helpen

27 april 2015 om 08:07.
marijac zegt:

Dit euvel heb ik in het verleden ook gehad.

Dat het bericht telkens weer in beeld komt, geeft aan dat de gebruikte pagina's niet goed zijn afgesloten en dat verteld Google je steeds weer. Dit was voor mij een goude tip van truus indertijd.

Probeer alle programma's te sluiten. Op mijn samsung S doe ik dat door de streepjes naast de knop even vast te houden, waarna het beeld wat naar boven schuift en rechts onder de mogelijkheid alles te sluiten. 

Het komt omdat er nog steeds iets niet afgesloten is. Let er op dat U niet met de knop in het midden de pagina verlaat, maar altijd afsluiten met retour knop. Gewoon volhouden via de retour knop, steeds weer. Ik hoop dat U er wat aan hebt, mij is het opdeze wijze gelukt.

27 april 2015 om 17:30.
avatar
Ex-lid zegt:

Bedankt voor alle tips. Ik ga het zeker proberen

Grt

Sjaak

27 april 2015 om 19:59.
avatar
Ex-lid zegt:

Na veel zoeken, vragen  en proberen is het gelukt om google playstore weer te gebruiken. De verkooptser van BelCompany in Rotterdam Keizerswaard heeft het helemaal voor mij kostenloos in orde gemaakt door terug te gaan naar fabrieksinstellingen en de back-up op mijn bestaande geheugenkaartje te plaatsen en toen weer alles herplaatst. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor en haar een bos bloemen gegeven. Misschien valt dit onder een reclameverbod  maar ik ben zeer blij dat het gelukt is.

Sjaak

 

25 mei 2015 om 19:06.
Niekie zegt:

Heel mooi dat het is opgelost!!!! En je hebt helemaal gelijk met die bos bloemen!!! :-)

Niek

25 mei 2015 om 19:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club