Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Word en excel op mijn tablet
Geplaatst op 13 mei 2015 om 11:16 door joske

Ik heb een tablet aangeschaft. Hoe kan ik de programma's word en excel op mijn tablet krijgen. ( Dit zou gratis kunnen ?)

5 reacties
cs zegt:

Op mijn Samsung tabet,2j oud, heet het polaris office.

op nieuwere samsung tablets heet het hancom office.

 

13 mei 2015 om 11:31.
Truus zegt:

om een vraag goed te kunnen beantwoorden is het makkelijk om te weten wat voor tablet u gebruikt, beter nog met wel besturingssysteem: een met iOS ( een iPad) ,  Windows, of Android ( bijna alle andere tablets) 

afhankelijk van het systeem kunt u al dan niet gratis apps vinden in de bijbehorende 'winkels' apps store, Windows store of Playstore

13 mei 2015 om 13:24.
MaritaA zegt:

http://www.androidplanet.nl/apps/microsoft-office-voor-android/​

Hierboven een link met de vereisten, als je een android tablet hebt, waar ik even vanuit ga, omdat u niet vermeldt om wat voor soort tablet het gaat.

De Apps zijn in principe gratis, met dien verstande als je een office 365 hebt, kan je via  de app van alle mogelijkheden in de apps gebruik maken, is dat niet het geval zijn de mogelijkheden aanzienljk kleiner.

13 mei 2015 om 13:38.
joske zegt:

Bedankt allemaal

13 mei 2015 om 17:47.
marijac zegt:

Zelf heb ik een samsung 10.5 tablet, heb daarmee MS Word al een paar keer gedownload. Telkens weer wordt een ab.365 aangeboden zelfs bij de gratis toets. Word werkt niet bij gratis alles staat in grijs. (microsoft aangemeld)

Nu heb ik een oplossing voor mij zelf gevonden in WPS Office (kingsoft Office).Geen reclame, geen aanmelding, geen gezeur. (dat is bij Polaris voor mij anders)

Mogelijkheden: DOC  PPT  XLS  PDF  TXT en overige.(geen DOCX dus) DOC  is praktisch door ieder te openen.

18 mei 2015 om 11:45.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club