Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Ad_block
Geplaatst op 17 juni 2015 om 01:34 door Ex-lid

Hallo

Bestaat er een ad blocker voor androit  tablet ?

Gr.Aat

7 reacties
Niekie zegt:

Kijk eens aan: link   (voor Android)

Niek

17 juni 2015 om 08:28.
Marixius zegt:

Deze app wordt niet in de Play Store aangeboden!

Om deze app te kunnen installeren moet je de standaard beveiliging eerst uitschakelen. Dit houdt dus een veiligheidsrisico in, wees je daarvan bewust.

Daarnaast is het zeker aan te bevelen om een app tegen virussen en malware op een Android apparaat te installeren, bijvoorbeeld AVG, Kaspersky of MalwareBytesAntiMalware.

18 juni 2015 om 14:17.
wilha zegt:

Marixius, als je de toestemming "Mogelijkheid tot downloaden van anderen"aangeklikt hebt en Adblock-plus gedownload is het dan verstandig het "downloaden van anderen" weer uit te zetten of werkt adblock-plus dan niet meer.

En werkt na het downloaden adblock-plus direct of is het nodig iets in te stellen?

wilha

18 juni 2015 om 14:33.
Marixius zegt:

Ik zelf sta geen andere bronnen dan Play Store toe. Bij het toestaan van andere bronnen dan de Play Store word je gewezen op de risico's. Daarnaast krijg je de vraag of je alleen de eerste installatie van deze app toestaat (dit houdt ook in dat je eventuele updates wel of niet kunt installeren). Bij installatie moet je ook toestemming geven aan de app om bepaalde functionaliteit te mogen gebruiken (oa privacy, internet). Ik neem aan dat je na installaie van AdBlockPlus de beveiliging weer kunt inschakelen en dat de app zal blijven werken (tot er een update noodzakelijk is).

Zelf hou ik als stelregel geen apps van andere bronnen op mijn apparaten toe te staan. Als het een goede en betrouwbare app zou zijn kan AdBlock er ook voor zorgen dat de app in de PlayStore wordt opgenomen (al dan niet tegen betaling).

Overigens zal de AdBlock app er vermoedelijk alleen maar voor zorgen dat reclames in de webbrowser worden onderdrukt. Reclames in spelletjes zul je daar naar alle waarschijnlijkheid niet mee  voorkomen. Wil je reclame in apps kwijt, dan zul je meestal moeten upgraden naar een betaalversie van die app.

18 juni 2015 om 14:49.
avatar
Ex-lid zegt:

Hallo

Bedankt voor de reacties ,kon helaas niet verder reageren het ging inderdaad álleen om d reclame 8n de browser want hier kreeg ik een berg reclame ineens en NIEKIE bedankt voor de link maar daar kreeg ik zo n  zo.n plaatje voor de smartphone en de heb ik niet aldus maar ben zo ook gered

Gr.Aat

22 juni 2015 om 08:05.
wilha zegt:

Voor tablet en smartphone is er een beta-versie van adblock plus.

Deze versie zit nog in een testfase dus:

https://adblockplus.org/en/adblock-browser

wilha

23 juni 2015 om 13:58.
Niekie zegt:

En dat is ongeveer de link die ik bovenin ook gaf, met meer uitleg.

Niek

23 juni 2015 om 14:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club