Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Facebook op tablet
Geplaatst op 30 juni 2015 om 15:35 door Ex-lid

Hallo geleerden,

Kan iemand mij uitleggen hoe ik Facebook op mijn tablet kan inrichten om (gratis) te bellen. Ik heb een Samsung tab2 met Android. Ik weet dat de mogelijkheid bestaat maar weet niet hoe het moet. Graag stapsgewijs uitleg voor deze leek.

Groet, Blackjes

2 reacties
Truus zegt:

 

Het gratis bellen is zonder update te gebruiken in de apps voor iPhone, iPad en Android. Ook binnen de Messenger-app van Facebook is de belfunctie toegevoegd.

Verscholen

De optie zit wel wat verscholen. Wie iemand gratis wil bellen moet via het chat-gedeelte van Facebook naar de informatiepagina van die persoon. De knop daarvoor zit zowel op iOS als Android rechtsboven.

In het venster 'Contactgegevens' dat dan opent is nu ook voor Nederlanders de knop 'Bel gratis' beschikbaar. Over wifi zijn de gesprekken geheel gratis, over het mobiele netwerk wordt data uit de internetbundel gebruikt.

Na ieder gesprek geeft Facebook de mogelijkheid om in 1 tot en met 5 sterren aan te geven hoe de kwaliteit van het gesprek was

Bron: NU.nl

30 juni 2015 om 18:00.
avatar
Ex-lid zegt:

Dank je Truus. Je antwoord was in de beginne voor mij duister, maar ik heb het dank zij jou toch voor elkaar gekregen. Ik heb de app Messenger geïnstalleerd.

Groet, Blackjes

30 juni 2015 om 20:39.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club