Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Ja..... wáár staat geïmporteerd video bestand op tablet
Geplaatst op 5 juli 2015 om 16:26 door cnhvandijck

Onze vakantiefilm heb ik via het videobewerkingsprogramma Magix video Deluxe 2014  met behulp van een datakabeltje van de desktop pc naar onze tablet ge-exporteerd.
een langdurige kwestie die een dikke 1½ uur duurde.

Aan het einde van de sessie kwam er een bericht op het PC scherm dat het exporteren met succes was afgerond , maar als U nu denkt dat ik het ge-exporteerde materiaal op onze tablet terug kan vinden .... Ho maar.
Kan iemand mij een tip geven waar een degelijke export normaliter te vinden is ??

Hoop op een reactie.

Met vriendelijke groet.

C.N.H. van Dijck

5 reacties
kfsmit zegt:

Je zou mogen verwachten dat je de video dan met de Galerij app kan afspelen. Ik ga er even van uit dat het een Android tablet is. Kan je hem daar niet mee vinden dan zal je de handleiding van het Video de luxe pakket moeten raadplegen. Anderhalf uur is een hele tijd, dan zal het een groot bestand zijn, ik zou dat zelf niet op een tablet zetten waar je meestel toch een beperkte opslagruimte hebt.

5 juli 2015 om 21:39.
DirkB zegt:

Ik zou eerst even nagaan hoe groot de film is en hoeveel opslagcapaciteit de tablet heeft. Ook even kijken waar een bestand volgens de instellingen wordt opgeslagen: op het interne geheugen of op een datakaartje. Bij 1 1/2 overzettijd heb ik namelijk het vermoeden dat het overzetten niet is gelukt omdat er onvoldoende opslagcapaciteit is.

6 juli 2015 om 00:14.
LeoW zegt:

Ik ben het met KarelS helemaal eens. Echter, ik ga ervan uit dat het originele filmbestand nog op je pc staat. Je kunt dan het bestand op de pc naar een veel lagere resolutie resp. naar een andere, lagere kwaliteit omzetten en onder dezelfde naam in een andere map opslaan. Exporteer dit nieuwe bestand op dezelfde manier dan naar je tablet. Als het grote bestand op je tablet nog aanwezig is, wordt dit vervangen door het nieuwe. Het exportern moet dan ook sneller gaan. Let op of de locatie voor opslag wordt weergegeven en noteer deze. Afspelen met de standaard videospeler moet nu ook lukken; let ook hier op de weergegeven locatie en noteer deze. Voortaan erop letten naar welke locatie je exporteert is wel zo handig . . . 

6 juli 2015 om 10:27.
Truus zegt:

Het kan zijn dat het tablet het gebruikte videoformat niet ondersteunt. ( of misschien perongeluk niet de kant en klare video hebt overgezet maar de werkbestanden met de maxic extensies)  Zet eventueel het film bestand voordat je die kopieert, om naar een videoformaat dat wel wordt ondersteunt. Dat kan met video converter. 

Verbind je tablet met de meegeleverde usb-kabel met de pc. De tablet verschijnt dan als externe schijf op het scherm van je pc. Dan kun je video’s naar het nieuw verschenen venster verslepen. Wacht dan even een paar tellen, tot de bestanden helemaal zijn overgezet, ontkoppel het je tablet van de pc en ga naar de videospeler op je tablet om het resultaat te bekijken. VLC player speelt bijna alle formaten af.

6 juli 2015 om 11:12.
cnhvandijck zegt:

Hallo Karel , Leo, Dirk en Truus.

Dank voor jullie reacties en adviezen.
Denk inderdaad dat er niet genoeg ruimte ( capaciteit) op de tablet zit om de video te kunnen herbergen.
Zal eerst proberen om een andere resolutie te maken en het dan nog eens te proberen.

In ieder geval dank voor de tips.

m.vr.gr.

7 juli 2015 om 14:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club