Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
avatar
verwijderen van fotoboekprogramma's Pixum en CEWE
Geplaatst op 20 november 2015 om 12:10 door Ex-lid

Goedemorgen samen,
Na veel gedoe om foto's te laten afdrukken enz enz bij bovengenoemde programma's kwamen de ict'ers erachter dat ze geen foto's van iphoto meer konden afdrukken alleen van Fotos (het nieuwste) maar nu wil ik het verwijderen want ik werk niet met Fotos en dan zie ik in de prullenbak dat al met foto's (13.000) er ook uitgehaald worden.....om je suf te schrikken dus ik gelijk op kruisje geklikt om de boel te stoppen. Hoe verwijder ik die twee programma's, want de deskundigen van de beide firma's vertelden mij dat ze dezelfde software gebruiken. Ik heb wel een timemachine maar sla iedere keer op tilt als ik die 13000 op de prullenbak zie sta, ik ga maar weer kousen breien, dis kost toch zoveel tijd lieve mensen, maar wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen.
Vriendelijke groeten uit een grijs Almere waar het fris wordt, het zonnetje ergens anders zijn best doet en ik maar weer een bakje koffie ga maken, een mens moet wat!

2 reacties
MaritaA zegt:

Je kan toch vanuit de prullenbak de boel weer terug laten zetten Marit.
Ben je al ovver gestapt op Foto's?
Zo ja, dan hoort dat fotoboekprogramma, daarna de foto's uit Foto's te halen.

Niks aan het handje lijkt mij.

20 november 2015 om 13:03.
avatar
Ex-lid zegt:

Hallo MaritaA,
Ja dat kan, maar ik wilde het installatieprogramma eruit halen omdat het heel irritant iedere keer op mijn scherm komt als ik aan mijn foto's ga werken. Ja ben overgestapt op Foto's. En dat is het probleem, de foto's die ik selecteer om te laten afdrukken voor mijn familie-boeken (handmatig, dus nog op de ouderwetse manier) komen niet te voorschijn, alleen van iPhoto en dat loopt vast iedere keer. En in iPhoto staan alle onderschriften en dat kan in Fotos weer niet, of via een omweg en dat is mij echt teveel werk!

20 november 2015 om 14:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club