Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
avatar
IPad 4
Geplaatst op 8 november 2013 om 21:31 door Ex-lid
In mijn iPad geeft het programma Mail via een getal bij het icoon van Mail aan dat ik 5520 ongelezen mails heb. Toch zijn al mijn inkomende postbussen helemaal leeg. Enig idee hoe dit kan? En hoe krijg ik dat getal bij het icoontje weg?

2 reacties
Marixius zegt:
Kun je aangeven bij welk type mail account dit gebeurt? Is dit een IMAP account zoals bijv. Gmail, een POP3- account zoals bijv. @kpnmail.nl, of een http-account zoals bijv. Hotmail/Live?
Heb je bij de instellingen al gekeken of er bij jouw mail-account een synchronisatie limiet van toepassing is? Als die limiet bijvoorbeeld op één week staat, dan betekent dit dat mailtjes die ouder zijn dan een week niet meer op je iPad worden weergegeven, maar nog wel op de server staan. Heb je bij de betreffende postbus ook in de andere mappen gekeken dan alleen in de inkomende postbus? Staan er wellicht mailtjes in de prullenmand die je ongelezen daarin hebt gemikt? Of in een van de andere mappen?
8 november 2013 om 22:22.
MaritaA zegt:
ongelezen mails na update ios7

Bekend probleem kennelijk na de update naar IOS 7 . Voornamelijk bij Gmail, niet iedereen heeft er last van. Apple en Google geven elkaar de schuld, maar dat lost niets op voor u, dat begrijp ik. Klikt u eens op bovenstaande link, mocht dit probleem zich voordoen bij een Gmail account, wellicht heeft u er iets aan.

9 november 2013 om 08:01.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club