Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Mac book start niet meer op
Geplaatst op 13 januari 2016 om 11:33 door Riki

Goedemorgen, mijn mac book wil niet meer opstarten. Ik heb hem een paar dagen niet gebruikt, hij stond weliswaar op mijn bureau in een 's nachts niet verwarmde ruimte maar niet bij een extreem lage temperatuur. Het lampje in de usb aansluiting brandt groen maar hij reageert nergens op. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Groeten Riekie

5 reacties
MaritaA zegt:

Helemaal uitgezet of in de slaapstand (klep dicht gedaan)?

13 januari 2016 om 12:00.
Riki zegt:
Marita hij stond helemaal uit met de klep dicht wel aan de stroom. Ik vermoed dat hij te koud is geworden omdat mijn iPhone het na een wandeling van de week ook niet meer deed. Ik woon in Nooorwegen en het is hier behoorlijk koud. Mijn iPhone deed het na een uurtje in een warme kamer weer. Ik heb de mac book ook maar in de buurt van een kachel gezet en hoop dat dat misschien de oplossing kan brengen.
13 januari 2016 om 12:05.
MaritaA zegt:

helemaal uit is op het  klikken en op uitzetten klikken,
al het andere is slaap/sluimerstand.

Kijk maar even aan of hij na "opwarmen" weer tot leven komt, anders hoor ik het wel.

13 januari 2016 om 12:38.
Riki zegt:

Marita bedankt voor het meedenken. Het is wat ik gehoopt had na een uurtje bij de kachel doet hij het weer. Ik wist niet dat de mac zo gevoelig is voor kou. De temp. in mijn kamer is ´s nachts 10C en overdag warmer. Toevallig kreeg ik vanmorgen van onze telefoonprovider bericht dat een smartphone /Iphone gevoelig is voor een lage temperatuur en het beste wanneer je lang buiten bent verpakt in plastic of wol in een binnenzak gedragen kan worden. Dat wordt dus voorlopig de mac bookin de woonkamer zetten ´s nachts.

13 januari 2016 om 12:43.
MaritaA zegt:

Mooi, opgelost, sterkte met de kou, niets voor mij!

13 januari 2016 om 12:46.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club