Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
foto
Geplaatst op 6 februari 2016 om 11:51 door Florence

Hallo, kan iemand mij helpen met mijn probleem.? ik heb een chat foto via de telefoon ontvangen, en die zou ik op mijn ipad willen overzetten. kan iemand mij hierbij helpen.? groetjes Florence.

6 reacties
Miax zegt:

Florence, kan je via de telefoon ook mailen? Stuur dan de foto naar je mailadres dat je op de iPad gebruikt. Als hij binnenkomt aantikken en bewaren. Komt hij in foto's.
succes, Mia

6 februari 2016 om 13:42.
Florence zegt:

Ik zal het proberen, maar het punt is. ik heb een nieuwe telefoon, dus ik moet ook eerst leren hoe ik naar mijn eigen e-mail adres moet sturen. Maar bedankt voor je sugestie. Florence.

6 februari 2016 om 16:58.
Miax zegt:

Naar jezelfemail sturen is hetzelfde als naar iemand anders mailen. Ik weet niet wat voor een telefoon je hebt, maar lees eerst even de handleiding die daarbij hoort hoe je een mail account moet instellen. Dan moet het vanzelf lukken.
succes Mia

6 februari 2016 om 17:14.
Florence zegt:

Hallo Mia, bedankt voor je sugestie, als het lukt laat ik het je wten. Ik heb een LG. telefoon, voordien had ik een heel oude Nokia. Gr. F lorence.

7 februari 2016 om 07:04.
Noor.W zegt:

Als je op je telefoon en op je iPad Dropbox hebt, of een dergelijk programma, dan kun je die foto uploaden naar Dropbox op je telefoon en dan zie je hem terug in Dropbox op je iPad, waar je hem weer kunt downloaden en dan komt hij in de foto-app. Zo doe ik dat tenminste.
Succes en plezier van je nieuwe telefoon gewenst.
Noor

7 februari 2016 om 12:40.
Florence zegt:

Hallo Mia, het is gelukt om de chat foto op mijn computer door te sturen. maar ik heb eerst goed de handleiding doorgenomen. en na een paar keer is het gelukt. Vriendelijke groet Florence.

7 februari 2016 om 13:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club