Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Namen verwijderen uit whatsapp zonder ze uit de buurtapp te verwijderen.
Geplaatst op 26 juli 2016 om 09:37 door Henschen

Onlangs heb ik een buurt-app aangemaakt waarop zich intussen zo'n 50 mensen hebben aangemeld.
Al deze namen staan nu in mijn contactenlijst maar sommigen staan ook in mijn whatsapplijst vermeld. Aangezien dit mensen zijn die ik niet persoonlijk ken wil ik deze namen uit mijn whatsapp verwijderen. (De buurtapp blijft natuurlijk gewoon staan).
Kan ik deze namen verwijderen zonder dat ik ze uit de buurtapp haal?
Ben benieuwd naar jullie antwoord. Dank,Henschen.

7 reacties
Miax zegt:

Ik ben ook lid van een buurtapp, maar die heb ik zelf niet aangemaakt en zie bij mijn contacten alleen buurtwacht staan. Jij schrijft dat je hem zelf hebt aangemaakt en zie je alle leden. Probeer er eens 1 te verwijderen en kijk dan eens wat er gebeurt. Schrijf eerst wel al de gegevens op, zodat je, als het misgaat hem/haar weer kan toevoegen.

26 juli 2016 om 16:24.
Henschen zegt:

Moet ik dan: exporteer chat of blokkeer contact? Alvast bedankt, Henschen.

26 juli 2016 om 21:57.
Henschen zegt:

Moet ik dan: exporteer chat of blokkeer contact? Alvast bedankt, Henschen.

26 juli 2016 om 21:57.
Henschen zegt:

Sorry, ik kreeg het bericht dat er iets fout gegaan was en ik het opnieuw moest proberen, vandaar deze dubbele vraag.

26 juli 2016 om 21:59.
Miax zegt:

Met namen uit uit Whatsapp bedoel je denk ik de namen die tevoorschijn komen wanneer je onderaan in Whatsapp op Favorieten tikt en met contacten zij die vermeld staan wanneer je op contacten onderaan tikt.
Iemand verwijderen doe je wanneer je, of bij contacten, of bij favorieten, links boven op wijzig tikt, dan komen er allemaal allemaal rode rondjes voor te staan, tik je een rondje aan dan verwijder je ze.
Probeer eens op deze manier er 1 te verwijderen. Zoals ik al eerder schreef, schrijf eerst die gegevens op en kijk dan wat er gebeurt, Als hij ook weg is bij de buurtapp, kan je hem altijd weer toevoegen.
Alle adressen die in Favorieten staan, dat zijn allemaal contacten die Whatsapp hebben en die staan ook in je contacten. Contacten in Whatsapp zijn al jouw contacten, die je in je Contactenapp hebt staan. Dus wanneer je er ergens een verwijdert, dan verwijder je ze ook bij de ander.
Nu begrijp ik dat jij de buurtapp hebt aangemaakt, en al die leden hebt ingevoerd. Ik ben lid van een groep maar zie de leden niet terug in mijn contacten. Wordt er niet een aparte lijst aangemaakt in de buurtapp, die alleen daarin is te zien?
Ik kan alleen de nummers van de leden zien wanneer ik bij chats op buurtwacht tik en dan wanneer chats geopend is en helemaal bovenin naast Chats weer op buurtwacht tik.
Hoop dat het een beetje duidelijk is.
Succes, Mia

27 juli 2016 om 09:25.
Henschen zegt:

Hallo Miax, intussen is het gelukt. Ik open de whatsapp, veeg van rechts naar links op de naam, krijg dan 2 opties, t.w. meer of archiveren, druk op meer en daarin zit de optie verwijderen.
Dit contact blijft vervolgens gewoon in de buurtapp staan, maar is verdwenen uit mijn chat-lijst. Gelukt dus.
Dank voor het meedenken, Henschen.
 

27 juli 2016 om 15:20.
Miax zegt:

Hallo Henschen, ik dacht dat je de contacten wilde verwijderen, maar je wilde de chats van bepaalde contacten verwijderen. Ik snap het nu.
Nog een manier. Als je bovenin chats hebt staan, kan het ook met wijzig en dan het contact aantikken en dan verwijder. Het contact blijft dan gewoon bestaan. Zo kan je er meerdere tegelijk doen.
gr. Mia

27 juli 2016 om 16:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club