Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
iTunes
Geplaatst op 11 augustus 2016 om 12:19 door HAN665

iTunes opent op mijn iPad Air (9.3.4) soms heel erg traag. Ook nadat ik de iPad heb gereset ( dmv thuis knop en aan en uit knop).
Dit komt ook voor bij de App Store. Mijn WiFi verbinding geeft aan download: 26.5 Mbps en upload : 16.5 Mbps. Gemeten om 12.15 u.
Deze waarden wijzigen op verschillende tijden tussen 51 Mbps en 16.5 Mbps.
Komt dit ook bij u voor? en wat kan de oorzaak zijn . Ik heb ook al via de mail contact hierover gepleegd met de support van Aoole maar het geen terugmeldign van hen gead.

2 reacties
ilja54 zegt:

Is je WiFi ontvangst op de pc ook zo laag anders moet je de router eens uitzetten en na een paar minuutjes weer aan even wachten zodat hij goed is opgestart dan nog eens controleren dat helpt ook wel eens mijn download is 141mbits en upload 15.4

11 augustus 2016 om 13:15.
Groetend zegt:

Ik ken het internetabonnement niet maar absoluut gezien zijn de genoemde download- en uploadsnelheden niet laag, en wisselingen in snelheid zijn niet ongewoon. Deze snelheden verklaren onvoldoende de trage werking van de sites.
De netto internetsnelheid hangt af van de snelheid waarmee het signaal bij huis komt, en daarna van de omstandigheden rond wifi. De drukte op de lijn bijv. speelt een rol, of de drukte bij een site. Daarnaast kan het apparaat niet lekker werken, en wie weet helpt een modem/router-reset.

11 augustus 2016 om 13:51.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club