Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Opruiming apps uit Downloads/Appstore op Ipad 4
Geplaatst op 22 november 2013 om 03:30 door Noor.W
In de AppStore onder Downloads staan nog steeds diverse apps welke ik al weer verwijderd heb van mijn iPad; nu met een wolkje. Ik zou deze definitief willen verwijderen uit die map Downloads, maar weet niet óf dat mogelijk is en zo ja, hóe dan? Wie heeft een oplossing voor dit, eigenlijk niet écht belangrijke "probleempje"?
2 reacties
MaritaA zegt:
Dat is niet mogelijk. Klik voor de aardigheid eens op aankopen bij de App Store, daar zie je een overzicht van al je aankopen, zelfs als je denkt slim te zijn en een aangekochte App te verwijderen via iTunes, wordt het alleen maar "verborgen". Apple onthoudt al je aankopen, gratis of betaald. In je iTunes op je pc kan je via je account een lijst met de verborgen aankopen weer 'boven water halen". Het mooie hier van is, dat je daardoor altijd Apps weer terug kan zetten. Het neemt geen ruimte in op je iPad.
Die downloadlijst van Apps laat je precies zien, of het is bijgewerkt, welke versie en het wolkje(de door jou verwijderde, die apple in de cloud zet).

Je zou een App kunnen verwijderen in iTunes op je Pc, misschien gaat het dan ogenschijnlijk van je iPad af (weet het niet zeker), maar dan gaat het dus naar de lijst verborgen aankopen.
22 november 2013 om 07:42.
Noor.W zegt:
Dank, Marita, morgen eens proberen hoe het wordt via iTunes. Nu maar eerst slapen....
24 november 2013 om 00:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club