Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
E-mail
Geplaatst op 7 september 2016 om 13:41 door ilja54

Hallo wil bij mijn Apple id op de iMac mijn e-mailadres wijzigen.nu is mijn vraag als ik dit doe blijven mijn aankopen in de Appstore dan toch gewoon toegankelijk of ben ik deze dan kwijt?

4 reacties
Miax zegt:

Hier staat beschreven hoe je dat moet doen. Doe je dat op de goede manier, dan ben je je aankopen niet kwijt.
Ik weet niet of je je apple id ook op andere apparaten hebt, dan moet je daar na het wijzigen ook uitloggen en opnieuw inloggen met je nieuwe apple id.

Succes, Mia

7 september 2016 om 16:02.
ilja54 zegt:

Heb jammer genoeg op mijn iPad een ander id aangemaakt wist toen niet dat je het op meerdere apparaten kunt gebruiken heb nu problemen met de boeken over te zetten van pc naar iPad zelfs in de cloud werkt het niet

7 september 2016 om 17:30.
Miax zegt:

Volgens mij werkt dit wel.
log op de ipad uit en log in met je id van de pc, dan kan je de boeken van pc overzetten naar ipad. Wanneer je wat je gekocht hebt met het ipad id en iets moet updaten, gewoon even wisselen van id. Dus eerst uitloggen en inloggen met het andere id.
Ik weet niet om hoeveel boeken het gaat, maar je kan ook boeken naar jezelf mailen en op de ipad openen met ibooks. Werkt geloof ik niet met boeken die je gekocht hebt via ibooks. Maar wel met andere boeken. Even uit proberen.
succes Mia

7 september 2016 om 19:27.
ilja54 zegt:

Klopt mia hebben we het al eens over gehad de gratis boeken is geen probleem die zet ik via mail over maar gekochte boeken dat lukt niet,bedankt voor alle hulp ga het morgen eens proberen laat wel wat horen
groetjes

7 september 2016 om 22:31.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club