Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Haperen van video
Geplaatst op 2 december 2013 om 13:57 door HAN665
Ik zat mij eens te bedenken dat het haperen van de videobeelden van bijvoorbeeld app NPO en soms ook die van de app WappZap misschien kan liggen aan het feit dat apple geen gebruik maakt van Abobe Flash. Er bestaat een app Puffin en Sfyfall waarbij wel gebruik wordt gemaakt van Flash applicatie. Voor Puffin bestaat er een onbetaalde en een betaalde versie. Ik meen mij te herinneren dat SW hier in een vorige editie (ik weet niet welke) ook al melding van heeft gemaakt. Graag uw advies en/of commentaar over het vorenstaande. Alleen de voertaal in genoemde app.'s is Engels. Vr.gr. HAN 665
2 reacties
HAN665 zegt:
Ten vervolge op het vorige bericht nog het volgende: als er gebruik wordt gemaakt van de genoemde app's moet die als browser worden gebruikt i.p.v Safari.
2 december 2013 om 14:00.
MaritaA zegt:
Ja als er flash nodig is, kan je Puffin nemen, maar bedenk wel dat flash lekken heeft, het is niet voor niets dat Apple dat altijd vermeden heeft!
Dus aan u of u dat wilt. Gewoon een App downloaden en dat wordt het meestal snel duidelijk hoe het werkt. Tja en als de voertaal Engels is en dat is een probleem, moet u het niet doen.
U kunt de gratis versie downloaden en als het bevalt, kunt u de betalende nemen die ongetwijfeld meer mogelijkheden biedt.
Volg de instructies in het artikel van Seniorweb hierover en dan moet het lukken.
2 december 2013 om 15:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club