Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
iMac doet het plotseling niet meer
Geplaatst op 31 december 2016 om 14:42 door Pojong

Vanuit de slaapstand is de iMac gestopt en niet meer aan de gang kunnen krijgen met alle bekende toepassingen. Wat nu, op verschillende plaatsen gekeken maar de prijzen logen er niet om, om de iMac weer aan de praat te krijgen. Het verhaal kort te houden, beland bij" x "in Heerenveen en deze mensen hebben mij uit de brand geholpen binnen twee dagen met opschonen en een nieuwe OS X er op te zetten. Werkt perfect voor 75,00 euro incl.BTW. Mijn oude iMac uit. 2009 gebracht en zij hebben die ook perfect in orde. gebracht met El Capitan plus APK(schoonmaak beurt). Werkt weer fantastisch voor de zachte prijs van ook 75,00 euro. Dus mensen uit Noord Nederland betaal niet te veel. Ook iPhones en iPads worden vernieuwd op dit adres. Van harte aanbevolen.
Dhr. W.H. de Jong

4 reacties
Truus zegt:

Fijn dat de Mac weer werkt, jammer dat niet aangegeven is wat de oorzaak en de uiteindelijke oplossing van het probleem zijn geweest. zo is het alleen maar reklame......en dat is niet de bedoeling.

31 december 2016 om 14:57.
avatar
Ex-lid zegt:

Dit probleem ken ik alleen met Windows-pc's. Heb het wel zonder kosten kunnen oplossen door de pc van de stroom te halen. (Tip van Niek, daarna nog een paar keer de aan/uitknop indrukken).
Even wachten, de pc weer aansluiten en starten. Het was opgelost en de slaapstand maar uitgezet.

31 december 2016 om 17:34.
Pojong zegt:

Truus, Sorry, maar ik maak geen reclame maar helpt mensen in Noord Friesland opweg om problemen met een Apple machine te verhelpen. Dit staat boven aan de side van
Seniorweb:"Bent u gestart met een Apple-computer of overgestapt van Windows? Gebruikers van een MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini, iPad, iPhone of iPod wisselen hier ervaringen uit en helpen elkaar." Dit kan dus niet. Het euvel was: Een vastgelopen schijf door een fout van een update programma. Schijf gewist en OS X er opnieuw opgezet. Tweede computer kon niet meer updaten door ouderdom, daarvan ook schijf gewist en het laatst mogelijke OS X er op te zetten.
Alles werkt nu perfect, dat liet ik even weten.

Kareltje, Dit heb ik vele malen gedaan, maar geen succes. Ook veilige start gaat na verloop op zwart, dus je kunt de computer niet meer bedienen. Hier moest een vakman bij komen met de nodige hulpmiddelen. Hij werkt nu weer perfect.
Ook allen een gezond Nieuwjaar toegewenst.
Dhr.W.H. de Jong

1 januari 2017 om 10:18.
EdBo zegt:

Het is normaal dat de computer met veilige modus op zwart gaat. Het systeem word dan gereset en opnieuw ingesteld. Dit proces kan soms wel een uur duren. Is ook de Pram gereset? Best een hoop geld, wat naar mijn mening snel verdient is.

2 januari 2017 om 07:40.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club