Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
avatar
Geen geluidssignaal inkomende Whatsapp
Geplaatst op 3 oktober 2017 om 17:23 door Ex-lid

Omdat er zoveel deskundigheid binnen de club aanwezig is moet dit een fluitje van cent zijn om een advies over het probleem van Ome Joop met zijn iPhone 5s Update 11.0.1 te geven.
Het probleem is dat. Bij een inkomende Whatsapp krijg ik geen geluidssignaal, terwijl 'geluiden' in de instellingen wel aan staat??...E.e.a. schijnt te maken te hebben en wordt veroorzaakt door de laatste update ? Ik ben een leek en weet het niet.
Als er leden zijn die hetzelfde meemaken hoeven dat niet te mailen. Wel als zij een oplossing weten ,dan hou ik mij aanbevolen.

MVG
Joop van Vliet

3 reacties
MaritaA zegt:

wat mogelijkheden:
Let wel er is op het moment her en der het geluid,dat de geluiden (ironie) het niet doen, hoeft niet persé van het nwe besturingssysteem te komen, kom vaker voor, zo ook b.v. begin dit jaar.

1.(algemene) Instellingen > berichtgeving > scroll naar Whatsapp (geluiden, meldingen) tik daarop> staat "sta berichtgeving en geluiden" beiden op groen?

2.(algemene)Instellingen>geluiden>beltoon en meldingen (horizontale schuifbalk) niet toevallig op zacht?

3.Niet storen per ongeluk aan (halve maantje)?

4. Aan de zijkant van de iPhone, boven de hard/zacht knoppen , dat knopje daarboven, een rode streep te zien, gaan de geluiden ook van op zacht.

5. Helpt alles niet voer een harde reset uit, nee heb je, ja kan je krijgen.

6. neem een wijntje en wacht op betere tijden.

3 oktober 2017 om 18:33.
avatar
Ex-lid zegt:

Bete MaritA,
Allereerst hartelijk dank voor de adviezen, de 5 s fluit weer als een kanariepietje. Vooral advies 6 heeft hier aan bijgedragen. Na bestudering van de adviezen, eerst begonnen met tip zes en na ieder advies de zaak grondig bestudeerd onder het genot van zes., bij het volgende advies weer de zaak grondig bestudeerd met behulp van zes. Om uiteindelijk te eindigen bij vijf en ja hoor BINGO, Hij ,de 5s, begon weer te fluiten. Ik vond dat .voor het behaalde succes en dank zij de adviezen, het tijd was om even een zesje te nemen. En ik heb me toch heerlijk geslapen, dus nogmaals hartelijk dank voor geestelijke bijstand.
MVG
Ome Joop (de leek )

4 oktober 2017 om 16:11.
MaritaA zegt:

🍸🍸🍸🍸🍸🍸

4 oktober 2017 om 16:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club