Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Muziek beluisteren via Bluetooth
Geplaatst op 8 oktober 2017 om 15:39 door Hella1

Ik heb een iPad; een iPhone6 en een Laptop (W.10) Voor het draadloos afluisteren van muziek heb ik een draadloze Philips-koptelefoon gekocht en deze op voornoemde apparaten gezet. (Bluetooth AAN). Het beluisteren van muziek ben ik begonnen op mijn iPhone. Dat gaat prima. Toen ik dat op mijn iPad en laptop wilde doen, merkte ik, dat dat niet werkt. Wel werkt het als ik Bluetooth UITschakel op de andere 2 genoemde apparaten. Ik kom tot de gedachte, dat dit systeem steeds terugkeert op het LAATSTgebruikte apparaat. Klopt dat? Of wat kan ik anders doen?

2 reacties
MaritaA zegt:

Welke type draadloze koptelefoon is het?

Koptelefoon gekoppeld (gepaird) per apparaat via Bleutooth?

Bleutooth heeft een ontvangst van circa 10 meter, toevallig de andere apparaten in de buurt? (dus op minder dan 10 meter afstand) in dat geval moet je inderdaad op de niet op dat moment gebruikte apparaat, je bleutooth uitzetten, die raakt "de kluts kwijt" van alle signalen.

8 oktober 2017 om 16:04.
Hella1 zegt:

Ik heb een Philips SHB7150 (een draadloze-over-ear koptelefoon). Tijdens het proces had ik inderdaad alle 3 apparaten binnen een straal van 10 meter bij elkaar. Ik ga dus nu proberen om de andere 2 apparaten buiten de 10 mtr laten vallen. Ik zal nog berichten of dit succes heeft.
Alvast bedankt voor de info!

8 oktober 2017 om 16:15.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club