Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Ipod synchroniseren
Geplaatst op 30 december 2013 om 14:24 door jean711
Ik heb de Ipod van mijn kleindochter overgenomen en probeer er nu mijn eigen muziek bij te zetten, wat goed kan omdat er nog 14 GB vrij is. Haar muziek wil ik behouden omdat ik die wel leuk vind. Ik kies dus niet voor 'alles synchroniseren en bestaande muziek verwijderen', maar voor "beheer muziek en video's handmatig". 'pas toe' aangeklikt en dan gekozen voor "muziek". Ik zie drie keuzes, waarbij er al een lichtgrijs aanklikt is en de laatste is aangevinkt. De middelste moet ik hebben om 'geselecteerde afspeellijsten' te kunnen selecteren, maar er wordt niet gereageerd op mijn kliks. Kies ik voor "synchroniseren" dan komt de keuze van 'alles synchroniseren en verwijderen' in beeld, hetgeen ik niet wil. Hoe nu verder?
2 reacties
MaritaA zegt:
John, de ipod van je kleindochter heeft haar Apple id.
Als je een Apple product van een ander overneemt/krijgt dan is het het beste om die leeg te maken (terug naar fabrieksinstellingen)
Vervolgens opnieuw alles instellen met jouw Apple id, waarnaar je kan gaan synchroniseren met b.v. ITunes, anders gaat het niet lukken.
Wil je haar muziek toch hebben laat ze het dan even op haar PC eraf halen en op een usb stick zetten en dat kan weer op jouw pc en weer terug naar de iPod.

Heeft zij een windows pc en jij een mac, formatteer de usb stick dan naar exFat (geschikt voor windows en mac)
30 december 2013 om 14:57.
jean711 zegt:
Hallo Marita, wat weet jij dat allemaal goed. Lijkt me toch nog wat ingewikkeld, maar ik zal wel moeten. Ik ga er mee aan de slag. Eigenlijk wil ik alleen de huidige nummers van mijn kleindochter behouden, want ze zal er nu wel veel meer op hebben en dan past mijn muziek er niet meer bij, vrees ik. In ieder geval, bedankt.
Groet en de allerbeste wensen voor 2014
1 januari 2014 om 19:05.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club