Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Cursus iMac
Geplaatst op 26 februari 2018 om 15:49 door Anita61

Dag Marita,
Ruim een half jaar geleden ben ik overgestapt van een windowscomputer naar een iMac en ik heb hiervan nog geen seconde spijt gehad. Inmiddels ben ik, mede dankzij de Apple-club en documentatie, aardig wegwijs geraakt op de iMac. Maar ik zou me graag m.b.v. een (online) cursus (e-learning) wat verder willen verdiepen in de iMac. Met name in een verdergaande uitleg van het besturingssysteem zodat ik wat meer inzicht in het systeem krijg zodat ik niet telkens in de stress hoef te schieten bij problemen. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om met de computer bezig te zijn. Dus geen cursus voor professionals. Kun je me hierover adviseren?

Alvast bedankt voor je reactie.

Groetjes, Anita

4 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Bij SeniorWeb staat een online-cursus.

26 februari 2018 om 16:30.
Anita61 zegt:

Bedankt voor je reactie kareltje, dit betreft de cursus starten met de Mac High Sierra, deze heb ik gedaan. Zoals eerder aangegeven zou ik graag in een andere cursus wat dieper willen gaan.

26 februari 2018 om 16:35.
MaritaA zegt:

Dat is er niet Anita, het is allemaal à la Seniorweb. Vrij basaal dus.

Doordat ik bij Apple gewerkt heb, diverse interne opleidingen gehad, maar ben ook een ACSP(Apple Certified Support Professional) en een Official Apple Teacher, laatste is erg Amerikaans georiënteerd, maar deze twee staan open voor iedereen, het examen is pittig (85% goed hebben) in Engels, maar ik denk toch dat dat meer van jouw niveau is. https://training.apple.com/us/en/courses

Wel een daadwerkelijke opleiding in Nederland support essentials, met een prijsje van ruim € 1600,00

26 februari 2018 om 16:55.
Anita61 zegt:

Dank je wel Marita voor je reactie. Had deze cursus al zien staan maar ik denk dat die toch iets te hoog (ook financieel) gegrepen is voor mij. Hartelijk dank voor het meedenken. Mocht iemand nog iets tegenkomen op internet, ik hou me aanbevolen.

26 februari 2018 om 17:09.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club