Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
avatar
Whatsapp bericht doorsturen
Geplaatst op 5 juni 2018 om 12:57 door Ex-lid

Vandaag wilde ik een belangrijk bericht doorsturen met mijn iphone maar als ik mijn vinger op het bericht drukt krijg ik nu een zwart balkje met een sterretje en antwoord erop meer niet. Het doorsturen e.d. komt niet meer. Kan dus alleen maar terug antwoorden aan de persoon die het stuurde. Ook bij de Whatsapp instellingen zie ik de oplossing niet. Normaal ging het ook met vinger erop en kon ik doorsturen nu dus niet meer. Weet iemand de oplossing? Het ging trouwens over een phishing melding die morgen als video app genaamd Martinelli zou binnen komen. Deze hackt telefoons en kan dan niet meer gerepareerd worden.Ook een bericht WhatsApp gold updaten: Niet klikken! Maar weet iemand de oplossing voor mijn probleempje?

7 reacties
Casey zegt:

Op mijn iPhone 7 plus werkt het wel. Wellicht de laatste IOS update ophalen en/of Whatsapp opnieuw installeren, succes.

5 juni 2018 om 14:09.
MaritaA zegt:

Probeer eens een harde reset, hoe dat uit te voeren is afhankelijk van welk model iPhone je hebt.

5 juni 2018 om 15:16.
avatar
Ex-lid zegt:

Ik heb jullie advies opgevolgd maar geen resultaat en ben contact gaan zoeken met Wathsapp en wacht nu hun antwoord af. Toch bedankt voor het meedenken. Ben benieuwd wat er uit komt. .

5 juni 2018 om 16:09.
Groetend zegt:

Een simpele oplossing kan ook zijn: de app verwijderen en weer toevoegen.

5 juni 2018 om 21:58.
Marixius zegt:

Overigens is het Martinelli bericht een zogenaamde hoax ofwel een nep bericht dat al een tijdje rondwaardt en het advies is juist om dit soort berichten NIET door te sturen!

lees hier meer.

6 juni 2018 om 10:28.
avatar
Ex-lid zegt:

Bedankt allemaal voor het meedenken maar ik heb echt alles geprobeerd wat jullie mij hadden aangeraden en ook de app erwijderen en opnieuw installeren. Ook bij Whatsapp zelf geinformeerd maar krijg steeds een verwijzing naar ondere sites en komt steeds versturen als het probleem naar vorenen nergens doorsturen wat dat is enige wat bij mij niet lukt helaas.

6 juni 2018 om 15:57.
Truus zegt:

kan het zijn dat het > (driehoekje) naast antwoord niet zichtbaar is? houd het mobieltje dan eens horizontaal, misschien dan weer in beeld.
Noodgreep kan zijn: maak een printscreen van het betreffende bericht en stuur dat als afbeelding in een berichtje

7 juni 2018 om 15:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club