Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Draadloze oortjes en bluetooth
Geplaatst op 7 oktober 2018 om 21:15 door Hubertsimonn

Ik heb draadloze oortjes die werken met bluetooth. Op toestel 1: iPad heb ik oortjes met een betere kwaliteit voor klassieke muziek. op toestel 2: iPhone heb ik een ander toestelletje voor dagelijks gebruik. ik wens soms bv. op de trein de oortjes van toestel 1 te gebruiken op mijn iPhone maar ik kan dit toestelletje niet aansluiten en ook omgekeerd bv. oortjes van toestel 2 op 1. Kan dit niet 2 toestelletjes op hetzelfde toestel bij bluetooth of moet ik dit anders benaderen? dank

7 reacties
beertje zegt:

k heb al 10 jaar draadloze oortjes en die werken op elke telefoon moeten alleen even aangemeld worden dan komt het geluid van mijn telefoon een +o1 maar als ik wil ook van de
iPad van mijn vrouw.
Straks krijg ik weer nieuwe oortjes.
Beer.

8 oktober 2018 om 04:23.
Freedom zegt:

Ja dat kan.
Beide sets draadloze oortjes aanmelden op iPad EN iPhone

Activeer de verbinding voor gewenste set in Bluetooth

Zo kan je op elk apparaat kiezen welke oortjes ( 1 of 2) je wilt gebruiken op je iPad of iPhone.

KLIK HIER

8 oktober 2018 om 07:55.
avatar
Ex-lid zegt:

Nadat beide sets oortjes zijn aangemeld (dat heet 'pairing') kan het zijn dat ze toch geen 'verbinding' maken. Oortjes 'aan' zetten > Dan even bij Voorkeuren naar Bluetooth gaan en bij gewenste setje op 'geen verbinding' drukken. Even wachten en daarna zou 'verbonden' moeten verschijnen. Niet alle oortjes hebben de mogelijkheid om met twee of meerdere apparaten automatisch te verbinden en dit te onthouden. Dan kan je ze toch gebruiken door steeds even opnieuw de BT te 'pairen'. Meestal doe je dit door de 'aan' knop langer in te drukken tot er een led begint te knipperen. Dit laatste is afhankelijk van type (en prijs).

8 oktober 2018 om 09:14.
Hubertsimonn zegt:

Op mijn iPad bij Bluetooth blijft hij zoeken naar apparaten (draaiende cirkeltje) en hierdoor wordt mijn JBL oortjes niet opgeslagen en kan ik deze oortjes niet gebruiken op mijn iPad, op mijn iPhone kan ik die zelfde oortjes wel gebruiken.

wat gaat er hier fout? Dank

2 november 2018 om 13:43.
avatar
Ex-lid zegt:

Welk type JBL oortjes heeft U ? Kunnen deze JBL oortjes op meerdere devices (tegelijk gepaired) worden aangesloten via BT ?

Of moet U iedere keer als U van device wisselt de oortjes in de "Pairing" mode zetten om opnieuw te koppelen ?

2 november 2018 om 13:50.
Hubertsimonn zegt:

" JBL refect mini BT " zijn de oortjes. Ik begrijp niet goed uw vraag maar op mijn iPhone gebruik ik deze oortjes ook en daar werken ze. Ik gebruik ze niet op het zelfde ogenblik op beide toestellen ofwel is het de iPhone ofwel is het de iPad. De iPad is wel een oudere type want ik kan dit niet meer updeaden naar de huidige situatie. Het eigenaardig is dat ik die oortjes niet kan koppelen op mijn iPad via Bluetooth hij blijft maar zoeken naar apparaten ( klassiek cikeltjes draaien)

3 november 2018 om 12:49.
avatar
Ex-lid zegt:

Ik heb bij de specificaties en in de handleiding gekeken, maar nergens staat dat deze oortjes bijvoorbeeld met meerdere apparaten kunnen worden gepaired. Misschien moet U eerst de vorige Pairing op de iPad verwijderen en daarna de oortjes opnieuw Pairen met de iPad. Consequentie kan zijn dat je dit dan iedere keer moet doen als je van device wisselt. Anders even bij JBL vragen:

Bel ons
Spreek met een product expert
Onze telefonische ondersteuning is op dit moment gesloten. Gebruik de e-mail functie of bel ons tijdens de openingstijden: +31 207960986

Telefoon & Chat Ondersteuning:
Maandag - Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00

3 november 2018 om 16:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club