Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Probleem met wachtwoorden van Gmail en iCloud
Geplaatst op 3 april 2019 om 11:19 door jean711

mijn mailprogramma blokkeert inkomende mail van Gmail. De accounts openen en het wachtwoord invoeren levert de tekst "controle van wachtwoord mislukt".
Foto's versturen vanuit iPhoto doe ik altijd via Gmail. Dus maar even een foto verstuurd. Prompt werd mij daarbij het Gmail wachtwoord gevraagd. Dit ingevoerd en de foto werd verstuurd. Die kwam aan op mijn hotmail, maar niet op mijn Gmail.

iCloud zeurt ook steeds om het wachtwoord in te voeren. Soms om de vijf minuten krijg ik een pop up om dat te doen. Voer ik het wachtwoord in dat verschijnt de tekst: "er heeft zich een onbekende fout voor gedaan"

Wat moet ik hier mee?

4 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Werkt U met MacOS Mojave 10.14.4 ?, dan bent U niet de enige met deze problemen.

Meer info...

3 april 2019 om 11:32.
jean711 zegt:

U zult wel lachhen, maar ik ben een tevreden gebruiker van El Capitan. Iedere keer als er weer een nieuwe versie van een besturingssysteem uitkomt, wordt ik bevestigd in mijn opvatting: waarom zou ik een paar nieuwe mogelijkheden willen binnenhalen als er even zo vaak problemen rijzen met de nieuwe versie. Ik blijf bij mijn leest.

3 april 2019 om 18:34.
avatar
Ex-lid zegt:

Nee, ik heb niet gelachen. Met welk mail programma werkt U ?

3 april 2019 om 19:53.
jean711 zegt:

Het standaard Apple programma. Mijn probleem heb ik opgelost door in arren moede dan toch maar de wachtwoorden te veranderen.

4 april 2019 om 15:26.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club