Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Synchroniseren foto's tussen iMac en iPad
Geplaatst op 27 april 2019 om 13:12 door hemahugen

Ik heb een aantal albums uit mij Foto's Library van mijn IMAC op mijn iPad staan (via iTunes gesynchroniseerd). Nu wil ik een paar nieuwe albums van mijn iMAC naar mijn iPad overzetten zonder de bestaande foto's op de iPad te verliezen. Als ik dat, via iTunes, wil doen, worden eerst alle oude aanwezige foto albums gewist en moet ik alle foto's, dus ook de oude foto's, opnieuw via een synchronisatie van mijn iMac naar mijn iPad overzetten. Kan dat niet handiger en sneller, waarbij de oude foto's aanwezig blijven de iPad en de nieuwe er simpelweg aan worden toegevoegd?

3 reacties
Jan033 zegt:

Ja hoor, dat kan veel handiger. U moet dan de synchronisatie tussen uw verschillende apparaten gewoon via iCloud laten lopen. Wel moet dan op al uw apparaten dezelfde AppleID gebruikt worden. en in iCloud Foto's op 'Aan' staan.

28 april 2019 om 11:32.
Freedom zegt:

Misschien kan je het net zoals bij muziek de foto's via iTunes HANDMATIG ( dus de synchronisatie uitschakelen) naar je Ipad slepen .
Bij foto's heb helaas ik geen ervaring.

28 april 2019 om 11:55.
hemahugen zegt:

Dank voor de reacties. Via iCloud gaat niet, omdat ik niet genoeg ruimte in iCloud hebt. Ik ga slepen vanuit iTunes proberen.

29 april 2019 om 08:29.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club