Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Belastingaangifte
Geplaatst op 8 maart 2014 om 14:27 door MarijkevH
Kan ik meerdere vooraf ingevulde belastingaangiftes doen op een MacBook Pro?
3 reacties
Miax zegt:
Volgens mij wel. Als je er een gedownload, ingevuld en opgeslagen hebt, moet je even kijken of je ergens ziet staan "nieuwe aangifte".

En anders zou ik zeggen, download opnieuw en login met de digid voor wie die belastingaangifte bestemd is en kijk wat er gebeurd.
Het is altijd het proberen waard. Zorg wel dat de 1e aangifte ergens anders staat, dan waar jouw downloads naar toe gaan, i.v.m. overschrijven. (Backup)
Succes Mia
8 maart 2014 om 16:14.
Miax zegt:
Even een toevoeging. klik hier dan kom je op de site van de belastingdienst waar het een en ander wordt uitgelegd over meerdere ingevulde belastinaangiftes doen.
8 maart 2014 om 20:04.
MaritaA zegt:
Wilt u weten of de belastingdienst het doen van een aangifte, wel of niet van te voren ingevuld, is niet van wezenlijk belang, voor een mac (OS X) ondersteunt, dan is het antwoord ja. Dat is een kwestie van een dmg bestand kiezen bij downloaden van de aangifte.

Daar dit de AppleClub is, wil ik toch concreet weten, hoe uw vraag hiermee gerelateerd is, daar het anders toch iets wordt wat u moet informeren bij de belastingdienst en hier niet meer thuishoort.
8 maart 2014 om 20:13.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club