Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Probleem met de iPhone oortjes
Geplaatst op 9 januari 2020 om 10:30 door Jo Henrich

Goedemorgen, ik heb het volgende. Voorheen als ik mijn iPhone oortjes met kabel in had en muziek luisterde dat als de telefoon overging ik hem in mijn oortjes hoorde overgaan.
Nu gaat gewoon de bel op mijn telefoon over en hoor ik het niet op mijn oortjes.. Nieuw set oortjes geprobeerd en het zelfde probleem.
Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn.

7 reacties
MaritaA zegt:

Lees onderstaande eens door, alle mogelijkheden worden genoemd, om zaken op te lossen, resultaat niet altijd de gewenste...
Veelal is de oorzaak vuiligheid.

www.gsmerz4u.nl/blog/geluid-iphone-doet-het-niet.html

9 januari 2020 om 13:55.
Jo Henrich zegt:

Helaas alle opties geprobeerd maar niet gelukt.
Alles functioneert alleen het belsignaal komt niet terecht in mijn oortjes dat is het probleem.

10 januari 2020 om 14:15.
HaWee zegt:

zonder iets te weten van iPhone's etc.
het lijkt me een logische optie dat er een instelling op de iPhone zit waarmee je kiest of je met je oortjes alleen muziek wilt beluisteren of óók het belsignaal wilt horen.
Ik kan me voorstellen dat sommigen dat helemaal niet willen, zit je lekker te genieten van muziek komt er plotseling die bel hard doorheen.

10 januari 2020 om 15:19.
Jo Henrich zegt:

Ja dat zou kunnen zijn maar ik ben aan het fietsen en heb een oortje in en dan had ik toch graag de telefoon bel gehoord

10 januari 2020 om 15:31.
Jo Henrich zegt:

Ik neem aan dat dit kanaal gebruikt word voor oplossingen welke iemand heeft en niet om zo maar een mening te plaatsen HaWee

10 januari 2020 om 15:34.
HaWee zegt:

Het was geen mening maar een suggestie waar je mogelijk de oplossing kunt vinden.
Ik zou het zoeken in de instellingen van de iPhone en ik gaf het ongestoord genieten van muziek als voorbeeld waarom ik het logisch zou vinden dat er zo'n instelling is. (omdat sommigen het wel willen en anderen niet, dus instelbaar...)

10 januari 2020 om 15:37.
MaritaA zegt:

Als het was te vinden in de instellingen van de iPhone, had ik dat wel gemeld, de link geeft alle mogelijke opties aan, scheelt mij schrijven.
Jo Henrich, loop eens de winkel binnen waar je de iPhone hebt gekocht, en laat ze het proberen met andere oortjes, om te kijken of het daarin zit. Dat kan ik niet vanaf hier.

12 januari 2020 om 12:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club