Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Nieuwe iPhone
Geplaatst op 7 april 2021 om 11:38 door ilja54

Hallo,heb mijn gegevens met succes overgezet van mijn iPhone 6s naar de nieuwe iPhone 12 kan ik nu mijn 6s naar fabrieksinstellingen terug zetten heb op de nieuwe de zelfde toegangscode gebruikt als op de 6s .bij voorbaat mijn dank 🙏

6 reacties
MaritaA zegt:

Gefeliciteerd!
ja dat kan log uit bij iCloud op het oude toestel
Als Zoek mijn iPhone aanstaat. Moet ook daar uitgelogd worden, anders krijg je hem niet terug naar fabrieksinstellingen.
Log in bij icloud .com via een webbrowser en verwijder daar de 6s bij je apparaten

7 april 2021 om 13:17.
ilja54 zegt:

Dankjewel heb dit nog niet eerder gedaan mijn vraag is: kan ik beneden op log uit klikken of bij deze iPhone 6s klikken ?.verdwijnt dan bij de eerste handeling niets van de andere apparaten die er ook vermeld staan.

7 april 2021 om 13:51.
MaritaA zegt:

Voordat je de iPhone naar fabrieksinstellingen kan zetten, zal je een aantal instellingen/zaken moeten uitzetten op de iPhone. Als je dit hebt gedaan is het van belang om je Apple ID los te koppelen van de iPhone. Als je dit namelijk niet doet, blijft deze verbonden, ook al wis je de iPhone. In de volgende stappen lees je hoe dit werkt.
Zoek mijn iPhone uitschakelen op de iPhone. Ga op de iPhone naar Instellingen. Tik bovenaan op je naam en tik op iCloud. Ga naar ‘Zoek mijn iPhone’ en schakel dit uit als het aan staat. Er wordt gevraagd om je Apple ID wachtwoord in te vullen. Als je dit hebt gedaan, tik je op ‘schakel uit’. Als je de iPhone zelf houdt kan je nu de iPhone wissen. Je kan in dat geval de volgende stap (iCloud uitloggen) overslaan.
iCloud uitloggen. Als je de iPhone verkoopt of aan iemand anders geeft zal je naast het uitschakelen van Find my iPhone, ook het Apple ID moeten uitloggen op de iPhone. Doe je dit niet, dan kan de gene wie de iPhone krijgt, de iPhone niet goed kunnen gebruiken omdat jouw Apple ID gekoppeld blijft.

De eerste stap bij het uitloggen van iCloud is het uitschakelen van de iCloud sleutelhanger. Ga naar Instellingen, tik bovenin het scherm op je naam, tik op iCloud en op sleutelhanger. Als deze is ingeschakeld, zet je hem uit. Nu ben je klaar om iCloud volledig uit te loggen. Dit doe je op de volgende manier.
Ga naar instellingen en tik op je naam, vervolgens scroll je naar beneden en tik je op ‘Log uit’. Voer je Apple ID wachtwoord in en klik op Schakel uit. Er wordt nu gevraagd welke gegevens je op de iPhone wil bewaren. Zet hierbij alle schuifjes uit, zodat ze onderdelen van de iPhone verdwijnen. Deze blijven wel bewaard in iCloud. Klik op ‘log uit’. Nu iCloud is uitgelogd kan je de iPhone wissen.
iPhone Fabrieksinstellingen. Het wissen van de iPhone.
Nu je iCloud hebt uitgelogd kan de iPhone volledig gewist worden. Het wissen van de iPhone kan op twee manieren. Via iTunes op een computer, of via de iPhone zelf.
Het Wissen via de iPhone. Je kan de iPhone wissen in het instellingen menu. Om dit te doen ga je naar:
Instellingen, Algemeen, Stel opnieuw in.
Nu tik je op ‘Wis alle inhoud en instellingen

Haal op een ander apparaat in icloud het bewuste apparaat weg in de icloud instellingen
op mac via icloud.com

7 april 2021 om 15:08.
ilja54 zegt:

Dankjewel voor de duidelijke uitleg ga vanavond aan de slag
bedankt weer voor je hulp 👍

7 april 2021 om 15:30.
ilja54 zegt:

Wilde nog even vermelden dat alles prima is gelukt dank zij de super uitleg bedankt en een fijn weekend

10 april 2021 om 19:20.
MaritaA zegt:

Dank je jij ook goed weekend.

10 april 2021 om 19:58.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club