Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Word, Excel, Powerpoint op een IPAD?
Geplaatst op 12 oktober 2013 om 12:05 door PKHG
Ja het kan.
De app 'CloudOn' werkt bij mij bijna zo als op mijn Vista PC (office 2007).
Het app. 'Quickoffice' werkt ook, wel is de interface met een bestand anders dan .. maar opgeslaan kan wel
als doc, xls of ppt.
Opmerking of QuickOffice ook zonder gmail account werkt weet ik niet ...
Peter
2 reacties
-Ann- zegt:
Kan ook met de app OneNote van Office.
Gr. Ver@
12 oktober 2013 om 13:46.
MaritaA zegt:
QuickOffice kan inderdaad niet gebruikt worden zonder een Google account. Let wel oudere versies van QuickOffice zijn niet meer bruikbaar, je kan je documenten synchroniseren tussen verschillende apparaten via google drive (cloudopslag gratis 15Gb).Er kunnen zelfs zipbestanden in aan gemaakt worden.

Een andere mogelijkheid is om Pages, Keynote en Numbers van Apple zelf te downloaden, gratis voor kopers van een iPad na 1 september j.l. Rond € 9,00 per App bij koop voor degenen die al een iPad hebben.
Pages het tekstverwerkingsprogramma kan hun bestandsextensie omzetten naar word of Pdf, je kan b.v. op een windows pc iets maken in word en pages kan het lezen, dit geldt ook voor Keynote compatibel met Power Point en Numbers met Excel.

Lees op de Applewebsite eens het onderdeel iWork voor IOS. (iWork is er ook voor de Mac en met het nieuwe besturingssysteem (mavericks ) wat spoedig komt zal er een naadloze cloud verwerking komen voor dit office programma van Apple zelf. Ik begin aan iets op de iPad en thuis op de Mac, ga ik door waar ik gebleven was op de iPad en weer andersom.
12 oktober 2013 om 19:35.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club