Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Chromecast
Geplaatst op 22 maart 2014 om 15:46 door Anna
Heeft iemand ervaring met een Cromecast voor het streamen naar TV? Ik heb een Apple TV maar dan loopt er altijd een draad wat dus niet nodig zou zijn als Cromecast ook goed werkt op iOS.Titel is verbeterd door beheerder van cromecast naar chromecast (marita)
5 reacties
Truus zegt:
Werkt airplay niet draadloos vanaf de iPad naar de Apple tv?
airplay gebruiken
22 maart 2014 om 18:27.
Miax zegt:
Bedoel je met de draad de hdmi kabel die vanaf je apple tv met je tv verbinding maakt? Die heb je wel nodig. De rest gaat allemaal via airplay.
Je apple tv kan je vlak bij je tv zetten. Kijk op welke ingang van je tv hij is aangesloten. Als je apple tv wilt gebruiken, stel je op je tv die ingang in en je kan gewoon aan de gang. Ik heb de apple tv direct onder de tv staan. Dus je merkt niets van een kabel.

Chromecast ken ik niet.
Zie de link van Truus.

Succes Mia
22 maart 2014 om 19:19.
Miax zegt:
Kijk voor de mogelijkheden van chromecast hier
22 maart 2014 om 19:38.
MaritaA zegt:
Ik heb ook een apple tv.
ja zit met een draad (hdmi) in de tv, draad zie ik overigens niet, zit aan de achterkant.
wat op chromecast o.a. staat zoals you tube, netflix etc. zit toch ook op de apple tv. ik stream zelfs mijn mac naar de tv, indien nodig.
En met remote geinstalleerd op je iPad of iPhone, heb je een prima afstandsbediening/toetsenbord dan die van de Apple tv.

vergelijking apple tv en chromecast
22 maart 2014 om 20:25.
Anna zegt:
Dank voor jullie reacties, ik ben daar blij mee. Moet gewoon met Apple TV verder gaan en me niet storen aan de draad van de Apple TV naar de HDMI ingang. Ik moet dat ding ook altijd meeslepen naar ons andere huisje en dacht dat is dan ook makkelijker met zo een klein apparaatje.
22 maart 2014 om 21:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club