Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
app Word op de iPad 3
Geplaatst op 1 april 2014 om 20:07 door sineke
Beste Apple- Club- mailers, sinds vandaag staat de nieuwe app Word op mijn iPad. Nu wil ik er wat mee doen en lees dan: als u documenten wilt maken en bewerken, activeert u met een in aanmerking komende Office 365- abonnement.
Begrijp ik het nu goed dat er eerst iets betaald moet worden alvorens ik er mee kan gaan werken. Is er al iemand die hier enige ervaring mee heeft en mij op weg kan helpen hoe en waar ik over dit onderwerp meer informatie kan inwinnen?
Met een vriendelijke groet,
Sineke
5 reacties
Miax zegt:
Dag Sineke, dit stukje tekst vond ik op internet. Hieruit blijkt, dat je met de app alleen documenten kan bekijken maar niet mee werken zonder een abonnement op office 365. Hiet het stukje tekst

Office voor de iPad is zoals verwacht verbonden aan Office 365. Gebruikers van de applicaties kunnen met een abonnement op deze dienst van alle functies gebruikmaken, en dus ook documenten bewerken. Wanneer er geen abonnement op Office 365 afgesloten wordt is het alleen mogelijk documenten te bekijken. Een abonnement op Office 365 voor Thuisgebruik Premium kost 99 euro per jaar of 10 euro per maand. Met dit abonnement kun je Office installeren en gebruiken op vijf desktopcomputers en vijf mobiele apparaten. Ook krijg je 20GB aan opslaggeheugen in de cloud.

Gr. Mia
1 april 2014 om 20:22.
Miax zegt:
Sineke, er is echter wel,een app OfficeSuite professional in de appstore. daar zijn wel kosten aan verbonden. Ik weet echter niet hoeveel die kost.
Ik heb in het verleden er 0,89 euro voor betaald, maar dat was een tijdelijke aanbieding. Daar kan je word en excelbestanden mee maken en powerpoint en pdf bestanden bekijken.

Gr. Mia
1 april 2014 om 20:37.
Truus zegt:
De genoemde app hoort inderdaad bij een abonnement op office365.
Er zijn ook wel gratis mogelijkheden om met word (uit het office pakket) te werken bv quickoffice
Meer informatie staat op deze site
1 april 2014 om 23:52.
MaritaA zegt:
Quickoffice werkt prettig, Sineke, maar vereist wel een gmail account.
Verwacht niet teveel van deze "officeprogrammaatjes" voor de iPad.
Het is enigszins vergelijkbaar met een simpele editor standaard op windows of Mac.

iWork (Apple's office)vermeld in de link van Truus, kan WEL microsoft officebestanden importeren, openen, bewerken en in diverse extensies opslaan, In het artikel/link wordt beweerd van niet, maar dat is een fout. Ik spreek uit ervaring.(iCulture, makers van het artikel zijn geïnformeerd).
2 april 2014 om 03:22.
sineke zegt:
Mia, Truus en Marita, ik begrijp het! Dank jullie wel voor het beantwoorden van mijn vraag. Ik verwijder de app weer en heb gelukkig ook mijn pc waar ik mee kan werken!

Hartelijke groet
Sineke
2 april 2014 om 12:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club