Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
avatar
iOS 7.1
Geplaatst op 14 april 2014 om 13:31 door Ex-lid
Ios 7.1.
Er staan als ik safari open links boven drie woorden Apple ,Disney en Yahoo en rechts onder Privé ,je kan erop klikken , dan krijg je rechtsstreeks de site,is dit een soort of reclame? Kan iemand mij zeggen hoe ik dit kan verwijderen
3 reacties
MaritaA zegt:
Apple, Disney en Yahoo zijn als ik het zo lees bladwijzers (in windows een snelkoppeling genoemd) Handig om snel je favoriete webpagina's te openen.
Wilt u ze weg, doe dan het volgende:
klik rechts van de zoekbalk op het geopende boekje
klik op bladwijzers - favorieten U ziet denk ik de Apple, Disney en Yahoo
klik rechtsonder op wijzig - er komt vervolgens een rood rondje met witte streep ervoor, klik aan wat je kwijt wil en klik rechtsonder op gereed.

Wilt u wel favorieten/bladwijzer(s) maken (snelkoppelingen) naar uw keuze, dan opent u de favoriete website - klik op het rechthoekje met pijl naar boven links van de zoekbalk en klik vervolgens in het zich openende menuutje - op het icoontje bladwijzer.

Wilt u later de webpagina nog eens lezen (OOK off line mogelijk)dus een leeslijst maken, dan website openen - weer het vierkantje met pijltje aanklikken en dan kiezen voor voeg toe aan leeslijst (brilletje), die kunt u als u die naderhand wil lezen openen met het boekje(rechts) en vervolgens leeslijst (brilletje) kiezen.

Dan het woord privé, volgens mij staat dat links onder en als dat zo is betekent het dat u in privé modus surft.
14 april 2014 om 13:47.
avatar
Ex-lid zegt:
Dag Marita, ben jij van seniorenweb?
Ze staan niet in de browser maar onder de symbolen bladzijde terug, bladzijde vooruit en het lijkt er op dat ze daar permanent staan.
Wat is dan een privémodus?
14 april 2014 om 20:25.
MaritaA zegt:
PukkieL, zoals je bovenin kan zien ben ik de beheerder van de Apple club, dit is vrijwilligerswerk wat ik doe voor SeniorWeb, omdat ik een redelijke kennis heb van Apple apparatuur en net als alle andere beheerders van de andere clubs, de digitale wereld en wat daarmee samenhangt, leuk vind(en).

Dan terug naar je vraag, het wordt me niet helemaal duidelijk, daarom voeg ik een schermafbeelding bij van mijn safari (webbrowser) hoe het er uit ziet als ik die open. bedoel je dat?
14 april 2014 om 22:13.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club