Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Apparaat toevoegen aan Bluetooth
Geplaatst op 26 juni 2014 om 10:25 door Elz144
Ik heb draadloos toetsenbord en daaraan vast een numeriek toetsenbord (dit is niet origineel van Apple maar is mij als zijnde Apple verkocht bij iCentre in Rotterdam 2 1/2 jaar geleden). Dit werkt prima, alleen vanmorgen eerst wel nu niet meer. Ik heb via Appeltje, Systeemvoorkeur, Bluetooth dit nummerieke toetsenbord verwijderd. Ik wil het nu opnieuw aanmelden bij Bluetooth maar krijg in het scherm geen +/- te zien waarmee dit moet. Batterijen zijn vernieuwd en het toetsenbord waaraan dit nummerieke deel is gekoppeld werkt gewoon.
4 reacties
Elz144 zegt:
Ik heb het opgelost!!! Moest het toetsenbord resetten maar wist niet hoe. Achterop zit knopje wat ik ingedrukt moest houden. Dan kun je koppelen middels een cijfercode die verschijnt.
Pffffffff, blij dat het weer gelukt is.
26 juni 2014 om 11:00.
Tiny G. zegt:
Mijn ervaring is als je iets koopt wat niet origineel Apple is maar wel prima werkt, het na een upgrade niet meer doet. Ik had een kaartlezer voor allerlei soorten kaarten incl. Een usb ingang die perfect werkte, ik was daar heel erg blij mee. Maar helaas werkt hij niet meer na de upgrade van IOS.
29 juni 2014 om 09:09.
Elz144 zegt:
Ik dacht dat het van Apple was, ook omdat het in de ICentre winkel van de Bijenkorf is gekocht gelijk met de iMac. Maar het heeft altijd prima gewerkt. Ik ben blij dat het is oogelost!!
Met vriendelijke groet, Mieke
29 juni 2014 om 09:23.
Tiny G. zegt:
Fijn voor je dat het bij jou wel wer is gaan werken. Mij lukte het niet meer. Hij gaf aan dat het niet compatible was.

Groetjes Tiny
29 juni 2014 om 12:41.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club