Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
g mail op i-pad 3
Geplaatst op 5 juli 2014 om 08:54 door Anneke946
Tijdens onze vakantie merkte ik dat telkens, als ik met gmail mailde, een oud e-mail adres van mij als afzender komt. Dat van home.nl
Volgens mij heb ik het verwijderd maar toch verschijnt het telkens weer op mijn i-pad als ik een mailtje maak, als afzender. Jammer want als men dan reageert en niet oplet, gaat de mail naar @home en krijgt men het retour, want daar ben ik niet meer bij.
Hoe los ik dat op?
9 reacties
Truus zegt:
Betreft het de handtekening dan ga naar instellingen> email! contacten,agenda> handtekening. En pas daar de tekst aan.
Betreft het een mailadres keuze bovenin: instellingen> email....> en kijk of daar het account wel echt verwijderd is. Nb wordt er gesynchroniseerd kijk dan of het email account niet opnieuw geplaatst wordt vanuit iTunes
5 juli 2014 om 09:02.
Anneke946 zegt:
Een handtekening zet ik er nooit onder en heb net weer eens gekeken: nee geen @home account meer. Bij i-tunes staat op de i-pad de apple id adres en dat is @me.com
5 juli 2014 om 09:28.
MaritaA zegt:
kijk een bij
instellingen
email, contacten, agenda's
kijk daar bij contacten EN email, wat er als standaard account is ingesteld.
5 juli 2014 om 09:58.
Anneke946 zegt:
Het oude e-mail adres komt er alleen als ik via de app van g-mail, mail. Dat gebruik ik tijdens vakanties omdat je met @kpnmail.nl geen mail kunt versturen. ( wel ontvangen) Wellicht heb ik daar me ooit aangemeld via dat @home adres, jaren geleden.
5 juli 2014 om 10:12.
MaritaA zegt:
Zou het kunnen dat je via webmail van gmail, ooit je @home daar hebt ondergebracht? Dus dat gmail, ook de home mail moest ophalen.
Kleine moeite om even te controleren.

5 juli 2014 om 10:21.
Truus zegt:
Aha, de informatie is nu duidelijker, u werkt via de gmail app dan: open de mailapp verwijder daar het betreffende account.
5 juli 2014 om 11:30.
Anneke946 zegt:
Overal gekeken, maar helaas nergens komt dat e-mail adres nog te voorschijn. Toch komt het nog steeds als ik een nieuw mailtje maak bij g-mail.
Las zopas dat na 9 maanden op forum van gmail dat misschien een inactief account wordt verwijderd, maar.....ik gebruik gmail wel, niet dat @home adres. Moet elke keer bij een nieuw mailtje de afzender veranderen. Zie foto. Hopelijk weet iemand toch wat er precies aan de hand is! Vast bedankt.
5 juli 2014 om 13:39.
MaritaA zegt:
Anneke, open de Gmail App
klik linksboven op de 3 horizontale, zwarte streepjes.
kijk dan in de zwarte linkerkolom bij de poppetjes, welke email adressen daar staan.
Staat die @Home daar, dan erop klikken en verwijderen.
5 juli 2014 om 14:08.
Anneke946 zegt:
Helaas er staat alleen mijn gmail adres. Ook op mijn Apple i-phone heb ik hoe zelfde fout. Trouwens daar staat de tijd nu niet goed ( maar dat is wat anders)
Als ik g-mail verwijderen ik alles kwijt, ben ik bang voor.
6 juli 2014 om 14:34.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club