Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Ipad
Geplaatst op 14 augustus 2014 om 16:48 door Florence

Kan iemand mij helpen? ik heb kort geleden een Ipad gekocht, maar kan nog niet zo veel.Ik heb een paar spelletjes gedownload, maar nu vind ik het toch niet zo leuk.

Nu wil ik het spel verwijderen, maar het ging niet zoals bij de icoontjes, daar hoef je alleen even op het icoontje te staan, dan begint het te trillen, en kan ik het verwijderen.

Maar bij de gedownload spellen kan het niet. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen?

Met vriendelijke groet.  Florence van Neyenhoff. Lidnr..

 

1 reactie
MaritaA zegt:

Florence toch weer met je vinger op de app drukken, tot ze gaan trillen/wiebelen. en je ziet tevens een x links boven,druk op die x, dan wordt de app verwijderd.

Druk vervolgens één keer op de thuisknop en het trillen/wiebelen van de apps stopt.

Het is wel zo dat  gekochte/gedownloade app(s) uit de appstore, altijd weer opnieuw te downloaden is/zijn. (zoiets in de trant van eens gekocht, blijft gekocht.)

Mocht je je bedenken, kan je het weer downloaden, er zal dan een wolkje bij staan, daarop klikken. Dit is wel gebonden aan het zelfde apple id.

Maar wat ook het geval kan zijn is doordat jij nog niet zo handig bent met de ipad, dat je op de pagina/ bureaublad zit met al je gebruikte/geopende apps.
doe het volgende: druk twee keer snel op de thuisknop en veeg al je geopende apps naar boven weg, dan sluiten ze, (behalve het beginscherm, dat krijg je niet weg)

Doe dan wat ik hierboven heb beschreven.

Boven in de de club bij het tabblad documenten staat een handleiding voor iOS 7(besturingssysteem) op iPad. daar kan je veel van leren.

P.s. je hoeft je lidnummer, niet te vermelden, dit heb ik om privacyredenen verwijderd.
      

14 augustus 2014 om 17:00.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club