Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Berichtjes versturen
Geplaatst op 17 augustus 2014 om 13:51 door -Ann-

Goedemiddag,

Neem aan dat dit hetzelfde werkt, zoals bij de iPad. Als ik een berichtje wil versturen vanaf mijn mac, mis ik rechts onderin het woord Stuur, er staat bij op die  plaats een mapje met symbooltjes. Hoe kan ik dit veranderen?

Fijne zondag verder,

gr. Ann

 

3 reacties
MaritaA zegt:

Een enter geven = versturen.

Die map zijn emoji, om in de tekst te voegen.

 

Ann, even een ander vraagje, jouw profiel is niet te openen, ik vermoed dat dit komt door het sterretje(asterix) voor je naam, als je een keer in de gelegenheid bent, kan jij dat weghalen via "mijn clubprofiel". Dank.

17 augustus 2014 om 14:49.
-Ann- zegt:

Dank voor je snelle antwoord.Enter werkt gelijk met versturen. Maak nog ergens een fout, kan nl alleen naar ...@cloud versturen. Ander adres ..@outlookcom, krijg dan de boodschap is niet geregistreerd bij message.  Gaat op de iPad wel, moet vast nog iets instellen. Heb naam veranderd, hoop dat het goed is.

 

17 augustus 2014 om 15:23.
MaritaA zegt:

Voeg op mac  bij berichten > voorkeuren >voeg account toe, dat account dus toe.

Ga bij de ipad naar instellingen > berichten > U bent bereikbaar voor imessage en klik daar je outlook account aan. (mits het op de ipad in gebruik is)
daaronder > start nieuwe gesprekken vanaf, kies je wat je wil.

Het handigste een account wat op mac en ipad staat, dan kan je vanaf elk apparaat werken. De boel moet wel even syncen, dus kan even duren voordat je het ziet.

Ga dan weer naar berichten op je mac > voorkeuren >accounts en kijk of alle accounts die je wil gebruiken aangevinkt staan en onderin het account staat waarmee je wil beginnen en/of een ander ziet van jou.

 

Mooi profiel!, dank je.

17 augustus 2014 om 15:33.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club