Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Gmail account op iPad 3
Geplaatst op 11 september 2014 om 12:12 door HAN665

Op de iPad 3 heb ik 2 accounts ingesteld. Nu wil ik naast deze twee accounts ook nog een gmail account instellen . Hoe ik dit moet doen op de iPad is mij bekend. Nu kan op de desktop het e- mail adres van de provider ook geïntrigeerd worden in het gmail account. Hoe dit moet worden ingesteld is mij bekend.( Dit betekent dat de berichten en op het gmail account binnen komen en op het email adres van mijn provider)

Mijn vraag is hoe "werkt" dit op de iPad?  Komen de berichten van mijn provider en op een van de twee accounts en op het gmail account binnen?

vr.gr. HAN

2 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Ik weet niets van Apple, maar heb wel kennis van Gmail. Als ik een Gmail webaccount instel op mijn PC, werkt dat net zo op mijn Android tablet, via de Gmail-app. Dus alle instellingen van het account op de PC worden meegenomen door de app. Het zou me zeer verwonderen als de iPad-app anders werkt.

Of de berichten op je iPad naast je Gmail ook via je andere accounts binnenkomen hangt af van hoe je een en ander in je andere mail-apps hebt ingesteld. Of het hándig is alles op meer dan één plek te hebben laat ik aan jou over: mijn idee is het niet... 

11 september 2014 om 13:13.
HAN665 zegt:

Dank voor uw antwoord.

12 september 2014 om 16:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club