Zoeken
Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Geen geluid bij verzenden en ontvangen e-mail op iPad
Geplaatst op 22 september 2014 om 18:02 door tipa1

Hallo Marita

Ik had vanmiddag een mw op het internetcafé waar het geluid bij verzenden en ontvangen van e-mail het niet meer doet.

Volgens mij staan alle instellingen goed " zie bijlage" 

Het geluid staat gewoon aan

Ook werkt het geluid normaal in een andere app. " filmpje afspelen b.v."

Ik heb al geprobeerd met een harde reset, instellingen herstelt.

Waarschijnlijk zie ik iets over het hoofd.

Misschien heb jij een idee wat er aan de hand is?

Groetjes Tilly.

 

image.jpg
3 reacties
MaritaA zegt:

Hallo tipa, kijk eens in het berichtenarchief bij geluid van 22 augustus, precies dezelfde vraag die jij hebt.

de instellingen staan goed, kijk even op de buitenkant van de iPad , boven de harder-en zachterknop, of het knopje erboven goed staat. (geen rood te zien) In het bedieningspaneel niet per ongeluk het niet storen (halve maantje) aan? (moet grijs zijn).Vliegtuigmodus aan?

Maar ik denk dat jij dit allemaal al hebt geprobeerd.

Anders even een harde reset proberen.

22 september 2014 om 18:58.
tipa1 zegt:

Ja heb ik allemaal al geprobeerd, Mw komt volgende week weer, zal dan nog ff naar dat rode knopje kijken.

22 september 2014 om 21:15.
tipa1 zegt:

Het was inderdaad het knopje " dat was rood" 

Groetjes Tilly.

26 september 2014 om 16:01.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club