Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Wordfeud
Geplaatst op 31 oktober 2014 om 22:38 door Jos h.

Dag allemaal, 

sinds de laatste update is de tekst van mijn wordfeud in het Duits, het woordenboek is Hollands gebleven. Aanvankelijk vond ik het geen bezwaar, maar achteraf heb ik het toch liever in het Hollands. Ik heb gekeken hoe te veranderen, maar ik zou het niet weten, heeft een van jullie dit ook gehad? En is er iemand, die de oplossing weet. Ik durf het niet eraf te halen, want ik weet niet of ik dan hetzelfde weer terug kan krijgen.

bij voorbaat hartelijk dank, fijn weekend, Jos h

13 reacties
MaritaA zegt:

Elke app kan je verwijderen en weer opnieuw downloaden.

Geef eerst maar een harde reset. Thuis -en aan/uitknop tegelijk indrukken tot het apple logo verschijnt. Loslaten en wachten tot de ipad weer opstart.

Helpt dat niet app verwijderen, dan via Appstore, naar beneden scrollen, aankopen aan klikken en daar de app via het wolkje en pijltje erin weer downloaden.

31 oktober 2014 om 23:39.
Truus zegt:

Open wordfeud, klik op het plusje + om een nieuw spel te starten, kies random opponent en zet daar de dictionary op Dutch 

1 november 2014 om 11:38.
Jos h. zegt:

Dag Truus en MaritA, ik heb de raad van MaritA opgevolgd, beiden zonder resultaat, heb nu een compleet duits spel (dus m.duits woordenboek) op de iPad en Truus als ik op random oopponent via iOS manual tik  gebeurt er niets. Heb geen idee hoe verder, jammer voor de vriendinnen, jullie een fijn weekend, jos h.

1 november 2014 om 17:08.
Jos h. zegt:

Nog even met mij, ik heb de indruk, dat ik nu een compleet duits exemplaar gedownload heb, het was de enige en er stond Bertheussen onder, waarschijnlijk is er geen ander meer voor mij te downloaden, jos h

1 november 2014 om 17:20.
Jos h. zegt:

Ach MaritA, ik ontdek, dat ik het verkeerd heb gedaan, niet via aankopen gedownload, maar bovenin de store, in aankopen staat nu dat duitse ding, stom, stom, te vlug en niet goed gekeken, dus zit ik op de blaren en is er waarschijnlijk niets meer aan te doen, bah, wat jammer, maar.....weer wat geleerd, toch? Jos h

2 november 2014 om 07:55.
MaritaA zegt:

Lees hier  dat wat jij hebt kennelijk sinds dit jaar een probleem is.
begin maar bij pagina 8 (het einde, bij openen even naar beneden scrollen en newer kiezen))en dan terug naar 4

vrijwel allemaal problemen met taalinstellingen.Met name de Duitse taal, die ingesteld staat en niet te veranderen lijkt.

Heb nog één mogelijkheid voor je. Zie schermafbeelding

open wordfeud, klik op dat tekentje(zie pijl)
Kijk dan bovenin op het menuutje wat dan opent
of
bovenin Dutch (standard board) staat.
Zo niet klik erop
en kijk dan bij de talen die daar staan of je Dutch aan kan klikken.
Zorg dat Engels als tweede taal is ingesteld.

Wie weet....

P.S. is niet zo'n probleem als je het niet via aankopen doet (het werkt gewoon sneller dan naar de Appstore te gaan en daar opnieuw te downloaden.)

Als je bij Apps een wolkje ziet met pijltje, dan weet je dat dat een door jou gekochte app is en dat je het recht hebt om dat weer opnieuw of op een ander apparaat weer te downloaden. (mits hetzelfde Apple id).

 

 

2 november 2014 om 09:09.
Jos h. zegt:

Dag MaritaA, daar zijn we weer, ik kreeg maar 2 pagina's te zien, heb geprobeerd meer o.h.scherm te krijgen, nee, ook niet op de labtop. Niet erg, het blijkt dus, dat het een misschien wel wereldwijd probleem is.Dan je 2e suggestie, ook geprobeerd, alleen Duits en bleef Duits.Heb nu via WF-hilfe gemailed n/ support met vermelding v.h. Probleem, zal wel niet helpen, maar wellicht kunnen zij mij/ons doorverwijzen. En o ja, bij updates stond,dat 1.11 W.F gecrashed was, heeft natuurlijk te maken met mijn verwijdering. Dat was het allemaal, ik wacht af en ik berust maar, rest mij jou heel hartelijk te bedanken, van mij krijg je een stoel i.d.hemel (hoop, dat ik niemand bezeer met deze opmerking). Tot de volgende x, hart.groet jos h.

3 november 2014 om 13:08.
MaritaA zegt:

 

Hi,

The language in Wordfeud is adapted to the settings on your device. To change language in the app you need to edit the settings on your device first. After you've done that, please proceed with the following:


reinstall the game and reboot your device. Also, make sure you have the last update on both your device and Worfeud. 

This will not have an effect on your current games or stats, and your game will remain the same as before you started the process.

 

Dit is het antwoord wat Jos h. kreeg na het zenden van een email naar de uitgever van wordfeud.
Het komt erop neer dat je het volgende doet:

1. Zorg dat je de laatste udate van het besturingssysteem op je iPad hebt (iOS 8.1) tevens de laatste versie van Wordfeud.

2. Kijk dan bij je instellingen > algemeen >taal en regio >
iPad taal op Nederlands
Volgorde voorkeurstalen: Nederlands eventueel als tweede Engels
Regio: Nederland

3. App verwijderen en weer installeren en dan apparaat uitzetten en weer opstarten.

Dan zou het goed moeten zijn, men beweert ook dat je alle spelen waar je mee bezig was niet kwijt bent, Volgens jouw melding JOS h. ben je alles al kwijt.

Proberen maar weer. (fingers crossed)

3 november 2014 om 19:25.
Jos h. zegt:

Ha ha, de feuilleton gaat door, wellicht met een happy end, we 'll see. Welnu in mijn App store staat natuurlijk die vervelende  duitser, dus dat heb ik net aan Martin Nilsen van wordfeud-support geschreven en gevraagd of hij deze situatie kan veranderen, d.w.z. ruilen Duits voor Hollands. Duimen jullie mee, dank dank jos h

3 november 2014 om 21:08.
Jos h. zegt:

Bij instellingen taal staat inderdaad eerst nederlands

dan Duits, dan Engels, hoe ruil ik die 2 laatste om?

3 november 2014 om 21:15.
MaritaA zegt:

Ga weer naar dat scherm waar je volgorde taalvoorkeuren staat.

Klik rechtsboven op wijzig.
Dan opent een nieuw scherm met "verbodsbordjes" voor de talen.
Klik op die van Duits en dan op verwijder.
Rechtsboven op gereed klikken.

Je scherm wordt zwart met witte letters: taal instellen en na een minuutjes staat alles goed.

Wil jij Duits erop? lijkt me niet nodig.

Wil je ooit Duits typen zet je je toetsenbord op duits.

3 november 2014 om 21:30.
Jos h. zegt:

perfekt!!!!!!!!

3 november 2014 om 22:29.
Jos h. zegt:

Heb ook nog met apple support gesproken, men is daar erg behulpzaam, in mijn geval verder gegaan, dan toegestaan was, maar helaas zij kunnen niets doen, advies nog maar eens naar support wordfeud schrijven.  Doe ik over een paar dagen wel weer, eerst even mijn vorige brief afwachten. Josh

11 november 2014 om 12:34.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club