Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Foto's
Geplaatst op 9 november 2014 om 12:38 door Florence

Wie kan mij helpen met mijn probleem? Ik heb een pc. en en ipad, nu wil ik foto's overzetten via iTunes, maar ik weet niet hoe ik dit moet doen. iTunes staat al op mijn

ipad. Ik heb het zelf al geprobeerd maar het lukt me niet.

Ik hoop dat iemand mij heermee kan helpen.

Vastmijn dank hiervoor.  Florence.

2 reacties
MaritaA zegt:

Hier kan je lezen/bekijken hoe, maar ook een link daarin naar een artikel betreft overzetten via iTunes. Hiermee kan je voor jezelf kiezen wat je het makkelijkst vindt.

Als je op de Home page van seniorweb naar Thema's gaat, op Apple klikt en dan weer iPad, vind je een schat aan informatie.

iTunes op je iPad is de iTunesstore, dit is een winkel net als de Appstore, waar je aankopen kan doen. Dus niets van doen hebbend met het overzetten van foto's.

9 november 2014 om 13:13.
MinyS zegt:

Dit heeft mij ook heel veel moeite gekost, maar ik zal je proberen te helpen. Leg je iPad aan de computer en start iTunes op. Klik op de naam van je iPad. En klik op synchroniseren/toepassen als dat klaar is ga je naar start/computer dan zie je links je iPad staan klik hier op en klik daarna dubbel op de blauwe balk die bovenin het grote vak staat. Klik daarna dubbel op de mapjes.hier kun je knippen en plakken of kopiëren en plakken. De foto's van pc naar iPad gaat anders dat gaat via iTunes inladen. Maar altijd eerst synchroniseren voor je iets doet. Succes.

10 november 2014 om 09:58.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club