Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Uploaden van iOS iPad
Geplaatst op 27 december 2014 om 19:52 door pippy

hallo allemaal

het lukte me maar niet om mijn iPad up loads binnen te halen, had te weinig ruimte en ook via iTunes lukte het niet. Nu heb ik verschillende dingen verwijderd en zo meer ruimte gecreéérd. Nu lukte het wel maar.....het duurde heel lang en nu moet ik steeds de iPad uitschakelen en dan moet ik mijn code in voeren want eerder kom ik niet op internet enz......help wie weet er raad?????

13 reacties
MaritaA zegt:

Je komt niet op internet, code inschakelen?

Kan je even op volgorde vermelden, wat je wil doen en welke meldingen je precies krijgt?

27 december 2014 om 21:56.
pippy zegt:

Hoj Marita bedankt dat je meewil helpen.

nadat ik de uploads heb geïnstalleerd en ik mijn iPad een tijdje niet meer heb gebruikt kan ik geen contact meer krijgen met internet, Facebook noem maar op. Als ik hem dan uitschakel moet ik mijn code invoeren en dan doet hij het weer. Misschien weet ik wel hoe het komt, toen de uploads klaar waren moest ik het wachtwoord van appleid in voeren . Ik wist niet precies welke , had steeds de verkeerde en heb toen maar negeren gedaan....nu weet ik dat ze met het wachtwoord het internetww bedoelen......kan je het allemaal nog volgen ?????

 

27 december 2014 om 22:38.
MaritaA zegt:

Niet echt.

Bedoel je met code, die 4 cijferige pincode voor toegan tot je iPad?
dus een beveiligingscode.

 

Internetww??? bedoel je je Apple id (dat is een mailadres) en het daar bijbehorende wachtwoord?

27 december 2014 om 22:51.
pippy zegt:

Ja dat bedoel ik.......

ik deed mijn iPad nooit meer uit, maar nu moet ik hem dus uitdoen en dan de viercijfererige code intoetsen dan kan ik weer gebruik maken van internet. Eerder toen ik hem niet meer uit deed moest ik die code ook wel in toetsen, maar nu moet ik de iPad dus echt uitschakelen.

28 december 2014 om 12:18.
pippy zegt:

Ben zelf ook nog aan t kijken of ik het op kan lossen en zie nu dat het slotje bij toegangscode rood is, is dat wel goed. 

28 december 2014 om 15:07.
MaritaA zegt:

Ja Pippy, dat is goed (verbodsborden in het verkeer zijn ook rood, stoplichten) slotje=verboden toegang. (zie schermafbeelding)

 

Ga eens naar instellingen
Codeslot
klik op: vraag om code
Zet maar op 5 minuten
 

Ik denk dat het bij jou op direct staat.

28 december 2014 om 16:37.
pippy zegt:

Hoj Marita ik dacht dat het opgelost was, ik wilde nu jouw een berichtje sturen om te bedanken maar......ik moest de ipadtoch weer uit en inschakelen anders kreeg ik geen verbinding met internet.

29 december 2014 om 15:23.
MaritaA zegt:

Haal eens de stekker uit het modem voor ruim een minuut, er weer in, binnen 1 à 5 minuten is alles weer opgestart. kijk of dat helpt.

Je  probleem is dus dat je steeds geen wifi verbinding hebt, lijkt het.

Als je je iPad opent ga dan naar instellingen>WiFi> kijk of er een v-tje voor je netwerk staat.

Is dat niet het geval zet dan een regel erboven WiFi op wit en na 10 tellen weer op groen, helpt ook vaak.

29 december 2014 om 15:30.
pippy zegt:

Hallo Marita, ik heb nu alles gedaan wat je gezegd hebt, nu afwachten maar. Want het is wel raar soms kan ik er wel een dag mee dan denk ik nu is het goed is het toch niet zo. Ik laat het je weten of dit gelukt is........Bedankt voor al je moeite tot zover.

2 januari 2015 om 22:36.
pippy zegt:

Het is nog niet goed Marita soms doet hij het een poosje dan weer noet. Zou ik er mee naar de winkel kunnen gaan waar ik hem gekocht heb. Het probleem is begonnen na het installeren van de iPad  updates....in ieder geval bedankt voor jouw hulp

5 januari 2015 om 19:38.
MaritaA zegt:

Dat lijkt me een goed idee. Laat nog even weten hoe het afloopt.

5 januari 2015 om 19:57.
pippy zegt:

doe ik

 

5 januari 2015 om 20:11.
pippy zegt:

hallo Marita ik ben bij de winkel geweest en ze hebben een paar testjes gedaan, maar alles was goed. ze konden eigenlijk niet rars vinden.....en......het probleem doet zich ook niet meer voor. nogmaals bedankt voor je hulp en geduld......

11 januari 2015 om 19:33.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club