Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Sophos antivirus
Geplaatst op 7 maart 2015 om 11:43 door Rietje47

Ik heb Sophos antivirus op mijn Mac geinstalleerd. Heb hem de Mac laten scannen en kreeg vervolgens deze melding: This scan has never been completed. Hij scant dus niet alles. Ik weet niet wat en of er iets misgegaan en hoe ik zorg dat hij wel alles scant. Kan iemand mij daar iets over vertellen in niet al te moeilijke taal. Ik ben niet zo'n geweldige computerdeskudige. Alvast mijn dank.

Groetjes, Rietje

2 reacties
MaritaA zegt:

http://openforum.sophos.com/t5/Sophos-Anti-Virus-for-Mac-Home/Scan-will-not-complete/td-p/18781​

 

Lees bovenstaande eens, het is van augustus 2014, dus redelijk recent, daar wordt gesuggereeerd te kijken of je de meeste recentste update hebt. Je schijnt momenteel versie 9..en nog wat cijfertjes te moeten hebben, voor Yosemite.

Is het toevallig net geinstalleerd? Zo ja kan er een corrupte plist inzitten, dan Sophos verwijderen en weer downloaden. Van hun eigen website!

 

Ik heb je andere berichtje even weggehaald, als bewijs aan jou dat het werkte!😄

7 maart 2015 om 13:04.
Rietje47 zegt:

Dag Marita, dank voor je reactie. Wat je me aanraadt te lezen had ik al gevonden, maar het is engels daar kom ik  niet uit. De versie van Sophos die ik heb gedownload is 9.2.2

Ik heb het gedownload vanaf de site van Seniorweb. Stond in de cursus over Yosemite die ik onlangs heb gevolgd. Ik heb hem gisteren geinstalleerd. Ik ga hem verwijderen en het dan opnieuw doen.

 

7 maart 2015 om 19:31.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club