Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Vervolg Time Machine en iPhoto
Geplaatst op 30 maart 2015 om 15:37 door neli

Nieuwe poging met nieuwe moed;-)  n.a.v. gisteren laatste opm. 13.24 uur.

Marita, ik heb het nog eens geprobeerd door nu eerst  iPhoto te openen. En ook Foto's i.p.v. Gebeurtenissen aan te klikken. En daarna Time Machine aangezet. Maar ik zie nog steeds geen wit menubalkje en geen zonnestraaltje. En als ik bijv. "Gisteren" aanklik zie ik pas de foto's als ik "Zet terug" heb aangeklikt. En dan begint het balkje al meteen te lopen en kan ik niet meer aangeven wat er terug moet. Help, ik hoop dat je er iets van snapt.

Graag nu je gisteren beloofde stap voor stap uitleg. ( Ik heb Mac Yosemite met iPhoto 9.6.1)

 

2 reacties
MaritaA zegt:

Ja, als je nog even naar je eerder bericht teruggaat, zie je inmiddels een uitleg voor Miax, later nadat ik het geschreven had, realiseerde ik me,dat ik alle foto's uit iPhoto, gekopieerd heb, buiten de iPhoto Library om. Diverse redenen, o.a. dat iPhoto geen lekker werkend programma is, vaak crashte bij velen etc. en ik liever mijn Photoshop gebruik. Ik zette er gisteren dus eentje, die een kopie was. terug Dat kan wel en de iPhoto Library, kan alleen in zijn geheel terug. 

En even later crashte mijn Time Machine backup en heeft het 3 uur geduurd, voordat schijfehbo de boel hersteld had en toen was de hele Layout van time machine anders dan ervoor en nu  mag je verder de rest vergeten, ik kan het niet meer terughalen. Volgens mij heeft Apple wat veanderd de laatste dagen, want ik vind dat er veel berichten zijn dat de boel niet meer werkt.

Maar kopieer eens een paar foto's, zet ze  los in de map afbeeldingen en morgen wanneer Time machine weer heeft gebackupt, er in duiken en dan eentje selecteren om terug te zetten, da wordt het duidelijk.

30 maart 2015 om 16:23.
neli zegt:

Sorry Marita, nu heb ik jou in de problemen gebracht, vervelend! En door het tussendoor uitproberen had ik Miax's reactie gemist. Maar het probleem is wel opgelost want één foto terugzetten gaat dus niet. Vanuit Finder gaat het inderdaad wel.

@ Miax. Al mijn foto's, 30.000, in Afbeeldingen zetten kost me te veel ruimte. Ik ga nu de prullenbak in iPhoto maar sporadisch legen, dan kan ik daaruit putten. Niet ideaal, maar nog even dan...Photo's. Tja en alles in de Cloud wil ik zeker niet. Over naar Lightroom of Photo Elements? Hier komen we vast nog over te spreken;-)

Bedankt Marita, Miax en Pounamu. Fijn dat we deze club hebben.

 

 

 

30 maart 2015 om 17:05.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club