Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Instellingen itunes en appstore
Geplaatst op 2 april 2015 om 16:20 door AddyR

Ik heb mijn ipad 4 hersteld. Nu weet in niet goed hoe mijn instellingen moeten of hebben gestaan. Ik houd niet van automatische downloads.  Die staan dus  uit updates staat groen.  Kan ik die ook uitzetten net als de suggesties voor apps?  Nog een vraag ik heb een app Weerstation HD 3.20  Hij  vraagt om lokatie toestemming  Ik zie dat hij op nooit staat met een  pijltje ik krijg hem niet op locatie   Bij pivacy staat locatievoorziengingen uit. Wel is en een rijtje met apps waar ik voor aan en uit   kan kiezen  Boven genoemde app staat er niet bij.

2 reacties
MaritaA zegt:

Alle vier onder automatische udates bij iTunes en Appstore te weten:  muziek, Apps, Boeken, Updates op wit. Updates heb ik dus op wit, want ik wil bepalen wat en wanneer geupdate wordt.

Die weerapp ken ik niet, maar scroll eens links bij instellingen naar beneden, daar staan de meeste geïnstalleerde apps, wellicht staat die weerapp erbij en kan je daarin de locatievoorzieningen aanzetten.

Het is overigens zinvol om elke app even te openen links in instellingen en te kijken hoe de "settings"  zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

2 april 2015 om 18:53.
AddyR zegt:

Marita hartelijk dank voor je advies. Ik had al links bij de apps gekeken maar daar kon ik de setting ook niet veranderen.  Heb hem verwijderd er zijn genoeg andere weer apps. Groetjes en fijn paasdasgen.

Addy.

3 april 2015 om 14:02.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club