Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Synchronisatie
Geplaatst op 8 oktober 2013 om 19:27 door Jo Henrich
Ik ben sinds enkele maande in het bezit van een Iphone 5. Heb altijd alles met Outlook van Microsoft gedaan maar wil nu mijn Iphone agenda synchroniseren met Outlook op mijn PC met Windows 7. Dit lukt mij van geen enkele kant zelfs niet na twee maal een onderhoud van een uur met de helpdesk van Apple. Is het eigenlijk wel mogelijk. De een zegt ja en weer een ander zegt dat gaat niet.
Groetjes Jo Henrich
2 reacties
MaritaA zegt:
Dit kan via iCloud. Mensen met een windows pc moeten dan iCloud Control Panel voor Windows installeren, geschikt voor Vista, Windows 7 en later. Na installatie kies je start>control panel>iCloud. Daar zie je diverse opties om o.a. agenda's te synchroniseren met Microsoft Outlook 2007 of hoger/nieuwer. Je zal moeten inloggen met je Apple id, zodat je de instellingen kan activeren. Vink aan wat je wil synchroniseren en dat zal naar twee kanten gebeuren. van iPad naar PC en vice versa.
Via Safari, de browser op je iPhone, zie je bovenin iCoud en iCloud agenda staan en daar kan je dan je afspraken terugvinden.

Jo, nog een tip maak via iTunes een back-up van je iPhone.

Op de Apple website onder support en dan je toestel kiezen is een aardige bron aan informatie te vinden. MaritaA
8 oktober 2013 om 19:53.
Jo Henrich zegt:
Ik weet nu even niet of ik nu hier moet reageren maar mijn probleem is niet opgelost want ik had iCloud al geïnstalleerd. Ik krijg het niet voor elkaar en zie er maar vanaf. Ik doe het wel via iCloud agenda en contacten. In ieder geval bedankt voor de moeite.
Gr. Jo Henrich
18 oktober 2013 om 10:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club