Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
geluid
Geplaatst op 25 oktober 2013 om 19:52 door Tiny G.
Hallo allemaal,

Ik ben net terug uit Gambia waar ik prachtige foto's heb kunnen maken wat ook mijn doel was. maar nu had ik een probleem met mijn Ipad en hopelijk weten jullie er de oplossing voor. Ik heb altijd goed kunnen werken met Skype maar nu ik in Gambia zat en wilde Skypen was er maar éénzijdig geluid, ik kon mijn man wel horen maar hij mij niet. Hebben jullie een idee wat er aan de hand is? Ligt het aan de updat van IOS7? Want na de update kan ik ook geen foto's meer overzetten op de Ipad, ik heb een klein apparaatje de zgn 5 in 1, daar kon ik dan mijn SD kaartje instoppen en de foto's overzetten, nu is hij ineens niet meer gecertificeerd, dat klopt ook wel maar hij werkte altijd prima en nu hebben ze dat geblokkeerd, ik baal als een stekker.

Groetjes Tiny
4 reacties
MaritaA zegt:
Tiny, Gambia heeft sinds april dit jaar free internet(Voip) zoals Skype en Viber in de ban gedaan. Of het nog steeds zo is, weet ik niet, maar dat zou de reden kunnen zijn.

Is het een OEM 5 in 1 connection kit?
Sluit de camera aan/aanzetten en dan de kit in de iPad schuiven, ga naar foto's en dan moet er rechtsonder importeer staan, klik daarop tot er vierkante blokjes komen, kan een tijd duren. Dit is een idee, dus zekerheid kan ik niet geven.

Mijn advies is, om toch zaken te kopen die apple ook adviseert, want dat werkt meestal en bespaart je een hoop stress.

Overwogen om het op de PC te importeren?
25 oktober 2013 om 20:32.
Tiny G. zegt:
Hoi Marita,

Het geluid heeft niets mat Gambia te maken want het werkt hier ook niet, maar ik kwam er pas achter toen ik in Gambia zat net als met het overzetten van foto's.
De foto's heb ik uiteraard toen ik thuis was op de PC gezet maar in Gambia wilde ik foto's op mijn blog zetten wat dus niet kon.
Het blokje is inderdaad een 5 in 1 blokje een "New Lightning adapter Camera Connection Kit.
26 oktober 2013 om 15:28.
MaritaA zegt:
Tiny, kijk eens bij instellingen>privacy>microfoon>skype op groen??

groetjes,
Marita
26 oktober 2013 om 16:27.
Tiny G. zegt:
Marita dat was het ik kon het niet vinden want ik heb gekeken bij geluid. Dit had ik nooit gezocht bij privacy. Hartstikke bedankt.
26 oktober 2013 om 23:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club